کد خبر : 39202
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۸ - 20:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

AFC پرسپولیس را محروم کرد

AFC پرسپولیس را محروم کرد

کنفدراسیون فوتبال آسیا پرسپولیس را به خاطر تخلفاتش در نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸ نقره داغ کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا: کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا آراء انضباطی جدید خود درباره مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸ را اعلام کرد که پرسپولیس از سوی AFC نقره داغ شد.
۳ جریمه برای سرخ پوشان درنظر گرفته شد. ابتدا به خاطر سازماندهی نامناسب بازی و مسدود شدن پله‌های عبور و مرور تماشاگران در بازی با السد ۳۰ هزار دلار جریمه نقدی کرد.
جریمه مشابه برای پرسپولیس در دیدار فینال با کاشیما آنتلرز نیز به همین شکل بود یعنی سازمان دهی نامناسب و مسدود شدن راه تماشاگران ۳۰ هزار دلار جریمه کرد. البته تفاوت این حکم با حکم قبلی برای سرخ پوشان محرومیت یک جلسه‌ای پرسپولیس از حضور هوادارانش در اولین بازی خانگی اش در لیگ قهرمانان آسیا سال آینده است. کنفدراسیون آسیا همچنین تاکید کرده که این رای تعلیقی است و اگر هواداران پرسپولیس چنین رفتاری را تا دو سال دیگر تکرار کنند، این محرومیت مجددا اعمال می‌شود.
جریمه دیگر سرخ پوشان در نوع بلیت فروشی بازی‌ها بود. AFC به خاطر مشکلات موجود در بلیت فروشی ۱۵ هزار دلار جریمه نقدی کرد. اگر این مشکل تکرار شود مجددا پرسپولیس با این مبلغ جریمه خواهد شد. این مبلغ نیز ۳۰ روز مهلت پرداخت دارد.
طبق اعلام AFC محرومیت پرسپولیس در اولین بازی خود در آسیا به روز ۱۴ اسفند بر می‌گردد. پرسپولیس در این مسابقه در ورزشگاه آزادی به مصاف برنده بازی النصر با پیروز دیدار پاختاکور ازبکستان – نیروی هوایی عراق می‌رود.

اخبار مرتبط:
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد

فارس نوشت: کارمندانی که در سال ۱۴۰۴ حقوق پایه ۱۳ میلیون تومانی داشتند، با افزایش ۴۳ درصدی مواجه شده‌اند و حقوق آن‌ها در سال جاری به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد. در مقابل، افرادی که حقوق ۱۵ میلیون تومانی دریافت می‌کردند، افزایش به میزان ۴۰ درصد تجربه کرده‌ و حقوقشان به ۲۱ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد
نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد

علی‌اصغر نخعی‌راد عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ در تشریح مصوبه اعضای کمیسیون متبوعش درباره اعتبارات مربوط به وام ازدواج و فرزندآوری، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق بودجه در مصوبه‌ای سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را ۱۰۰ همت افزایش داد و به ۳۷۰ همت رسید.

شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت
شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت

به هر حال شروین حاجی‌پور پس از این که از سوی برخی کاربران به خاطر عدم موضع‌گیری صریح، تحت فشار قرار گرفت با انتشار این ترانه تا حدی به این درخواست پاسخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است