کد خبر : 38975
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۷ - 01:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تحریف، استراتژی جدید برای حمله به دولت

تحریف، استراتژی جدید برای حمله به دولت

تقطیع و تغییر حرف‌های رئیس‌جمهوری با واکنش چهره‌های مختلف روبه‌رو شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا:روزنامه‬ شهروند‬ نوشت:«چند روز پیش رئیس‌جمهوری در وزارت ارتباطات حرف‌هایی زد که با استقبال عمومی در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد اما به ‏فاصله چند ساعت عده‌ای با تفسیرهای مختلف از حرف‌های او آتش توپخانه را به سمتش گرفتند. آتشی که این بار او را متهم به ‏زدن حرف‌هایی علیه حجاب و تحریف حرف‌های شهید مطهری در مورد زن و حجاب می‌کرد، مثلاً یکی از روزنامه که ‏مواضعش نسبت به دولت مشخص است، نوشت که حرف‌های روحانی در مورد حجاب تحریف دین و بسیار زننده بوده است، ‏بعضی خبرگزاری‌ها هم همین فرمان را گرفتند اما حرف‌های روحانی دقیقاً چه بود؟ رئیس‌جمهوری در مورد حجاب گفت: «مسأله ‏حجاب را اول از زن شروع می‌کنیم در‬ حالی که قرآن اول از مرد شروع می‌کند: و قل للمومنین یغضوامن ابصارهم، از چشم شروع ‏می‌کند. به مردها خطاب می‌کند که نگاه هرزه نکنید. چشمتان را به نامحرم ندوزید. از ما شروع می‌کند. آن وقت ما زن و دختر را ‏دستگیر می‌کنیم‎.‎‏ تمام حجاب در قرآن را نگاه می‌کنید حمایت از زن است. ما طوری درست کردیم که این حجاب چماق بر سر زن ‏است. این گونه نیست. ما درست تبیین نمی‌کنیم. بعد هم مگر از دیدگاه اسلام با شرایط و اخلاقی که اسلام مقرر کرده کاری که زن ‏می‌تواند انجام دهد، چرا نباید انجام دهد؛ در برخی کارها مردها بهتر و برخی زنان بهتر می‌توانند انجام دهند‎.‎‏ از برخی جهات ‏زن‌ها سلامت بهتری از مردها دارند. از چند وزرای قدیمی سوال کردم همه این را می‌گویند که در وزارتخانه ما اصلاً زنی که ‏فساد مالی داشته باشد، نداشته‌ایم‎.‎‏»

تلاش برای تحریف حرف‌های رئیس‌جمهوری و فشار به او با بهانه توهین به حجاب و تحریف دین از سوی چهره‌های مختلف بی‌جواب نماند. حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهوری در این مورد گفت: «سخنان روحانی در وزارت ارتباطات باید در ‏چارچوب دیگر سخنان وی فهم شود. روشن است که روحانی هیچ مطلبی را خارج از چارچوب دیدگاه متعارف نسبت به ‏حجاب بیان نکرد و صحبت‌های وی خارج از دیدگاه‌های شهید مطهری نبود.»‏

آیت الله امان نریمانی، عضو مجلس خبرگان رهبری هم به تحریف‌های روحانی واکنش نشان داد و گفت: «رئیس جمهوری ‏هیچگاه بر ضد حجاب صحبت نکرده است، از این رو تحریف صحبت‌های وی کاری خلاف شرع محسوب می‌شود. بدون‌‬ شک ‏حجاب و عفاف از الزامات دین مبین اسلام است و چیزی نیست که بتوان علیه آن صحبت کرد‎. منظور رئیس جمهوری در ‏صحبت‌های اخیر خود در وزارت ارتباطات این بود که مردان نیز باید به مقوله حجاب اهمیت دهند و از نگاه‌های آلوده به ‏نامحرم بپرهیزند.»‏

البته حرف‌های رئیس‌جمهوری درباره حجاب تنها بخشی از صحبت‌هایش نبود که رسانه‌ها و چهره‌های منتقد دولت را برآشفته ‏کر.، روحانی در بخشی از حرف‌هایش به بی‌اثر بودن فیلترینگ انتقاد کرد و گفت: «فیلترینگ به ضرر همه ما تمام شده است.» ‏گفتن این حرف‌ها کافی بود تا طرفداران و جریان‌هایی که برای گسترش فیلترینگ تلاش می‌کنند باز هم به رئیس‌جمهوری حمله ‏کنند اما خیلی‌ها هم از حرف‌های رئیس‌جمهوری دفاع کردند. مثلاً احمدعلی کیخا، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: ‏‏ «صحبت‌های رئیس جمهوری در مورد فیلترینگ کاملاً درست است و با دکتر روحانی در این زمینه موافق هستم و قطعاً ‏فیلترینگ آسیب‌های زیادی به‌‬ خصوص برای کودکان و نوجوانان به همراه داشته است.»‏

مصطفی کواکبیان، دیگر نماینده مجلس هم در این باره گفت: «توسعه فضای کسب و کار نیازمند استفاده بهینه از فضای مجازی و ‏اینترنت است. به همین دلیل کسانی که حرف از فیلترینگ می‌زنند اطلاعی از دنیای کسب و کار امروزی ندارند.»‏

اخبار مرتبط:
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد

فارس نوشت: کارمندانی که در سال ۱۴۰۴ حقوق پایه ۱۳ میلیون تومانی داشتند، با افزایش ۴۳ درصدی مواجه شده‌اند و حقوق آن‌ها در سال جاری به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد. در مقابل، افرادی که حقوق ۱۵ میلیون تومانی دریافت می‌کردند، افزایش به میزان ۴۰ درصد تجربه کرده‌ و حقوقشان به ۲۱ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد
نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد

علی‌اصغر نخعی‌راد عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ در تشریح مصوبه اعضای کمیسیون متبوعش درباره اعتبارات مربوط به وام ازدواج و فرزندآوری، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق بودجه در مصوبه‌ای سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را ۱۰۰ همت افزایش داد و به ۳۷۰ همت رسید.

شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت
شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت

به هر حال شروین حاجی‌پور پس از این که از سوی برخی کاربران به خاطر عدم موضع‌گیری صریح، تحت فشار قرار گرفت با انتشار این ترانه تا حدی به این درخواست پاسخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است