کد خبر : 38844
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۶ - 04:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اظهارات جنجالی معاون وزیر خارجه روسیه: مسکو قصد کاهش نفوذ ایران در سوریه را داشت

اظهارات جنجالی معاون وزیر خارجه روسیه: مسکو قصد کاهش نفوذ ایران در سوریه را داشت

معاون وزیر خارجه روسیه در گفتگو با یک شبکه آمریکایی مواضع جالبی در مورد ایران، سوریه و اسراییل مطرح کرده است.


به گزارش سایت مدآرا، سرگئی ریابکوف روز جمعه با شبکه سی‌ان‌ان گفتگو کرده و گفته: روسیه هیچگاه در سوریه همپیمان ایران نیست و امنیت اسراییل هم برای مسکو از اولویت‌های اصلی به حساب می‌آید. معاون وزیر خارجه روسیه همچنین مدعی شده: مسکو قصد داشت نفوذ نظامی و سیاسی ایران در سوریه را بکاهد اما این موضوع با اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران – توسط ترامپ- متوقف شد.

این مقام بلندپایه وزارت خارجه روسیه همچنین گفت: همه از جمله خود اسراییلی‌ها، سوریه، ایران،ترکیه و حتی آمریکا می‌دانند که روسیه به امنیت اسراییل پایبند است و امنیت اسراییل یکی از اولویت‌های اصلی ما است.

ریابکوف همچنین مدعی شد: ما به دنبال این بودیم که نیروهای ایرانی تا ۸۵ کیلومتری مرزهای اسراییل و سوریه و حتی بیشتر عقب بروند اما این تلاش‌ها با بازگشت دوباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران ناکام ماند./ جماران

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت

استاندار اصفهان گفت: هر جا مردم در طرح‌ها حضور داشته‌اند ماندگارترین دستاوردها رقم خورده است و نهضت مردمی مدرسه‌سازی هویت تازه‌ای به آموزش‌وپرورش استان بخشیده است.

پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم
پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم

رئیس‌جمهور گفت: هدف آموزش، باید پرورش نسلی باشد که دانش و تجربه جهانی را برای آبادانی ایران به کار گیرد. رفتن برای آموختن لازم است اما بازنگشتن و خدمت نکردن به مردم خود، فاجعه است.

بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید
بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری سارق سیم و کابل برق با ۲۰۰ فقره سرقت خبر داد و گفت: در بازرسی از مخفیگاه مالخران ۳ تُن سیم و کابل برق مسروقه کشف شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است