کد خبر : 38401
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۲ - 22:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده پیرانشهر: پرداخت کمک هزینه‌ ۹۷۰ میلیون تومانی به خانواده‌های دختران شین آبادی

نماینده پیرانشهر: پرداخت کمک هزینه‌ ۹۷۰ میلیون تومانی به خانواده‌های دختران شین آبادی

نماینده مردم پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی از پرداخت کمک هزینه‌ ۹۷۰ میلیون تومانی به خانواده‌های دختران شین آبادی خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا: رسول خضری در همین رابطه اظهار کرد: روز گذشته از وزارت تعاون و سازمان بهزیستی مبلغ ۹۷۰ میلیون تومان به عنوان کمک هزینه برای خانواده‌های دختران شین آبادی دریافت کردیم که این مبلغ به ۲۶ خانواده بر اساس میزان درصد سوختگی اختصاص پیدا کرد.

وی افزود:‌ کمترین مبلغ پرداختی به این خانواده‌ها ۹ میلیون تومان و بالاترین مبلغ ۷۰ میلیون تومان بوده است.

وی یادآور شد: البته سازمان بهزیستی هر سال کمک‌هایی را به این سازمان می‌کند و من برای اختصاص این مبلغ از وزیر تعاون، رئیس سازمان بهزیستی و آقای نوبخت که در این شرایط اقتصادی این مبلغ را تخصیص دادند تشکر می‌کنم.

به گفته‌ نماینده مردم پیرانشهر مبالغ کمک هزینه روز گذشته به حساب خانواده‌های دختران شین آبادی واریز شده است.

به گزارش ایسنا، آتش سوزی در مدرسه دختران روستای شین آباد در سال ۹۱ موجب سوختگی ۲۹ دختر دانش آموز شد که دو نفر از آنها بر اثر شدت جراحات وارده فوت کردند.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است