کد خبر : 38375
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۲ - 20:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیش‌بینی چینی‌ها از بازی مقابل ایران

پیش‌بینی چینی‌ها از بازی مقابل ایران

مجله دنیای ورزش تورنتو نوشت؛ بازی با چین فرصتی است تا یاد و خاطره آن بازی تلخ سال ۲۰۰۴ را برای همیشه از یاد ببریم. در این سال ها همواره بازی با تیم آنها سخت بوده اما حالا ایران آنقدر قوی است و آماده که حتی خبرنگاران این کشور هم شانس زیادی برای تیمشان قایل نیستد.


به گزارش سایت خبری مدآرا:تیم ملی ایران روز پنجشنبه یعنی فردا باید یک دیدار تاریخی برگزار کند. این بازی مقابل تیم ملی چین خواهد بود. برای ایران چینی ها یک خاطره بد دارند. آن بازی فراموش نشدنی سال ۲۰۰۴٫ مگر کسی می تواند از یاد ببرد. مهدی مهدوی کیا که در آن بازی معروف حضور داشت. وقتی در این باره از او سوال می کنیم پاسخ می دهد: «راستش هنوز حسرتش را می خوریم چرا آن بازی را نبردیم. اگر می بردیم شک نکنید ایران قهرمان جام می شود. درباره ناداوری آن بازی هر چه بگویم کم گفته ام. نمی شود درست درباره اش حرف زد. سال ۹۶ آن داور مصری، سال ۲۰۰۴ آن داور لبنانی و اخراج مازیار زارع. اخراجی که از تیم چین نکرد چون کریمی با گلرشان تک به تک بود. همه آن اتفاقات دست به دست هم داد. ما حتی در پنالتی ها جلو بودیم و دو تا از بچه ها پنالتی خراب کردند و باختیم…»
حالا اما ایرانی ها در سرتاسر جهان دوست ندارند این اتفاق رخ دهد. بازی با چین فرصتی است تا یاد و خاطره آن بازی تلخ را برای همیشه از یاد ببریم. در این سال ها همواره بازی با تیم آنها سخت بوده اما حالا ایران آنقدر قوی است و آماده که حتی خبرنگاران این کشور هم شانس زیادی برای تیمشان قایل نیستد. یکی از خبرنگاران خانم چینی که از نشریه pp sport آمده بود به خبرنگار ما در این باره حرف جالبی زد. او گفت: «من شانس زیادی برای تیم ملی چین قائل نیستم چون تیم ملی ایران واقعا قدرتمند است. با اینکه عاشق تیم ملی کشورم هستم ولی معتقدم روز پنجشنبه(فردا) به ایران می بازیم. تیم ملی شما توانایی فتح جام ملت ها را دارد و من فکر می کنم قهرمان خواهید شد.» خبرنگار شانگهای دیلی هم چنین اعتقادی داشت: «تیم ما با مارچلو لیپی قدرتمندتر شده ولی باید بپذیریم ایران به مراتب از نظر فنی تیم بهتری است. نا امید نیستیم ولی این را می دانیم که شانس ایران برای رد شدن از این مرحله بیشتر از چین است.»

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است