کد خبر : 38174
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۱ - 06:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خط تولید خودروهای کم تیراژ پس از تحریم متوقف شد

خط تولید خودروهای کم تیراژ پس از تحریم متوقف شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه خط تولید برخی خودروهای کم تیراژ که قطعات آنها وارداتی است پس از تحریم‌ها متوقف شد، گفت: اگر تعداد خودورهای پیش فروش شده‌ای که تاکنون به مشتریان تحویل داده نشده زیاد باشد، سهم این خودروها در فروش نقدی صفر می‌شود.


به گزارش سایت خبری مدارا؛ رضا رحمانی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شذه برای ساماندهی مشکلات موجود در بازار خودرو، گفت: خودروسازان موظف‌اند به تعهدات خود در رابطه با خودروهایی که به صورت قطعی پیش فروش شده‌ عینا عمل کنند و تردیدی در این مطلب وجود ندارد.

توقف خط تولید خودروهای کم تیراژ پس از تحریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: خط تولید برخی خودروهای کم تیراژ که قطعات آنها وارداتی است پس از تحریم‌ها متوقف شد. البته تعداد این خودروها بسیار کم است اما برای حل این مشکل نیز خودروسازان موظف شدند براساس اصل مشتری‌مداری محصولی جایگزین متناسب خودروی پیش فروش شده به مشتری تحویل دهند در غیر این صورت مبالغ دریافتی براساس قیمت خودروها به روز می شود و با پرداخت سود و جریمه، رضایت مشتریان را به دست آورند.

رحمانی درباره برخی اخبار مبنی بر اینکه مردم می‌توانند با مراجعه به خودروسازان پول خود را دریافت کنند، اظهار کرد: این مطلب در رابطه با خودروهای کم تیراژ است و ربطی به خودروهای تولید داخل ندارد.

حداقل ۸۰ درصد تولید خودروسازان باید برای عمل به تعهدات و ۲۰ درصد دیگر نیز برای فروش نقدی در بازار در نظر گرفته شده است
وضعیت تولید داخل خودرو روز به روز بهتر می‌شود

وزیر کابینه دوازدهم تاکید کرد: خودروهای پیش فروش‌ها تحویل داده خواهد شد و وضعیت تولید داخل روز به روز بهتر می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: حداقل ۸۰ درصد تولید خودروسازان برای عمل به تعهدات و ۲۰ درصد دیگر نیز برای فروش نقدی در بازار است؛ اگر تعداد خودورهای پیش فروش شده‌ای که تاکنون به مشتریان تحویل داده نشده زیاد باشد، سهم این خودروها برای فروش نقدی صفر می‌شود./خانه ملت

اخبار مرتبط:
تأمین سرمایه در گردش و مدیریت بحران آب الزامات رونق تولید کشاورزی است
تأمین سرمایه در گردش و مدیریت بحران آب الزامات رونق تولید کشاورزی است

استاندار اصفهان با تأکید بر نقش راهبردی این استان در تأمین امنیت غذایی کشور گفت: تأمین سرمایه در گردش و مدیریت بحران آب الزامات رونق تولید کشاورزی است.

اصلاح شروط احراز مسکن در اصفهان ضروری شد؛۱۶۰ هزار متقاضی ثبت‌نام کردند
اصلاح شروط احراز مسکن در اصفهان ضروری شد؛۱۶۰ هزار متقاضی ثبت‌نام کردند

معاون عمرانی استاندار اصفهان با اشاره به ثبت‌نام ۱۶۰ هزار متقاضی مسکن در استان، از نمایندگان مجلس خواست شرایط احراز و قوانین مربوط به تأمین مسکن در کلانشهرها را اصلاح کنند.

برگزاری ۲۸۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در استان اصفهان
برگزاری ۲۸۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در استان اصفهان

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان استان اصفهان از اجرای ۲۸۰۰ برنامه با موضوعات مختلف در سراسر استان به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است