کد خبر : 38110
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ - 21:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

توضیحات معاون تامین اجتماعی درباره واریز “بسته حمایتی”

توضیحات معاون تامین اجتماعی درباره واریز “بسته حمایتی”

معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی درباره نحوه پیگیری مشکل کسانی که مبالغ “بسته حمایتی” به حساب آنها واریز نشده است، توضیحاتی ارائه کرد.


به گزارش سایت خبری مدارا: رحیم اردلان درباه وضعیت واریز نقدی “بسته‌های حمایتی” به حساب بیمه‌شدگان تامین اجتماعی اظهار کرد: از روز شنبه ۲۹ دی ماه، واریز به حساب سرپرست‌ان خانوار آغاز شده است و رقم واریزی ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان است.

وی تصریح کرد: البته میزان واریز‌ها به حساب افراد متفاوت است و تلاش شد تا با همکاری بانک‌های عامل، پرداخت‌ها تا پایان روز یکشنبه انجام شود که در این بخش نیز تمامی بانک‌ها به ویژه ۷ بانک اصلی همکاری بیشتری داشتند.

اردلان در پاسخ به این سؤال که افرادی که نتواسته‌اند مبلغ بسته حمایتی خود را دریافت کنند به کجا مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: برای این کار باید منتظر اتمام پرداختی‌ها باشند و در صورتی که مبلغ بسته حمایتی به حساب آنها واریز نشد از طریق سامانه‌ای که اعلام خواهد شد پیگیری کنند البته شماره تماس ۱۴۲۰ آماده پاسخ‌گویی به بیمه‌شدگان در مورد بسته حمایتی است.

معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی متذکر شد: از روز شنبه هفته جاری تقسیم کاری بین بانک‌ها برای واریز مبلغ بسته حمایتی به حساب سرپرستان خانوار آغاز شده است به طور مثال بانک ملی، مبلغی را به حساب یکی میلیون و ۵۰۰ هزار نفر و بانک صادارت به حساب یک میلیون نفر واریز کرد.

وی یادآور شد: مشمولانی که تا پایان روز یکشنبه مبالغ بسته حمایتی به حساب آنها واریز نشده است باید از طریق سامانه‌ای که اعلام خواهد شد یا از طریق شماره تلفن ۱۴۲۰ پیگیری بسته حمایتی خود باشند؛ سازمان تامین اجتماعی بر اساس لیستی که از طریق سازمان هدفمندی در اختیار دارد، موظف به پرداخت مبلغ بسته حمایتی شده است.

اردلان درباره نحوه استفاده از سامانه(پیام دستوری) #۴*۴* وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پیگیری چرایی عدم واریز بسته حمایتی گفت: این سامانه هنوز فعال نشده و به محض اینکه فعال شود، به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

اخبار مرتبط:
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»
دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»

مدیرعامل جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی گفت: زمین ساخت نخستین کلینیک ویژه این بیماران واگذار شده و اکنون این جمعیت برای ادامه‌ ساخت نیازمند همراهی خیران است.

برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت
برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس سمیرم از فوت یک نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر تصادف نیسان و پژو در محور سمیرم-پادنا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است