کد خبر : 38104
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ - 20:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ترامپ و اون دوباره در ویتنام دیدار می کنند

ترامپ و اون دوباره در ویتنام دیدار می کنند

پایگاه خبری بلومبرگ گزارش داد،‌ دومین دیدار میان رئیس جمهوری آمریکا و رهبری کره شمالی قرار است ماه آتی میلادی در ویتنام برگزار شود.


به گزارش سایت خبری مدارا: پایگاه خبری بلومبرگ اعلام کرد که این دیدار میان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی قرار است در هانوی، پایتخت ویتنام برگزار شود اما شهرهای دانانگ و هوشی‌مین نیز برای برگزاری این نشست مورد بحث هستند.

کاخ سفید تاکنون در این باره اظهارنظر نکرده است.

کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد، ترامپ اواخر فوریه سال جاری میلادی با رهبری کره شمالی دیدار می‌کند.

این خبر در حالی منتشر شد که گفتگوها برای توقف برنامه‌های اتمی کره شمالی در حال انجام است.

گزارش‌های خبری اخیر، ویتنام را محل احتمالی برگزاری این نشست اعلام کردند.

ترامپ و رهبری کره شمالی در ژوئن سال گذشته میلادی در سنگاپور دیدار داشتند. این نخستین دیدار رو در روی رهبران دو کشور بود.

دو طرف همچنین اعلامیه مشترکی را برای همکاری در جهت خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره امضا کردند.

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است