کد خبر : 380608
انتشار : ۱۴۰۴/۱۲/۰۶ - 14:44
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

حواس مردم در پی توالت ناو جرالد فورد!

از روز گذشته تصاویری مبنی بر خرابی سیستم فاضلاب ناو هواپیمابر جرالد فورد در فضای مجازی منتشر شده و حواس کاربران ایرانی را به خود معطوف کرده است.

حواس مردم در پی توالت ناو جرالد فورد!

به گزارش سایت خبری مدارا:  ناو هواپیمابر هسته‌ای یواس‌اس جرالد آر. فورد (CVN‑۷۸) به‌عنوان پیشرفته‌ترین و گران‌ترین کشتی جنگی تاریخ بشر شناخته می‌شود؛ پروژه‌ای ۱۳ میلیارد دلاری که قرار بود الگوی نسل آینده ناوهای جنگی آمریکا باشد. ناوی مجهز به منجنیق‌های الکترومغناطیسی، اتوماسیون گسترده، کاهش نیاز به نیروی انسانی و سامانه‌هایی که از نظر تئوریک هم کارآمدترند و هم هزینه‌های عملیاتی را در بلندمدت کاهش می‌دهند.

این ناو که در عملیات دستگیری مادورور شرکت داشته، به منطقه پرتنش غرب آسیا فراخوانده شده تا در صورت وقوع درگیری در رهگیری موشک های ایران که به سمت  اسرائیل پرتاب می‌شوند، مشارکت داشته باشد. ماموریت جدیدی که بعد از ۸ ماه ماموریت طاقت‌فرسا انتقاداتی را در پی داشته است.

با این حال گفته می شود در طبقات زیرین عرشه‌ این ناو بحرانی جریان دارد که نه موشکی است و نه هسته‌ای؛ بحرانی کاملاً روزمره اما فلج‌کننده. ازکارافتادن مداوم و زنجیره‌ای سیستم فاضلاب و توالت‌ها، زندگی روزانه ۴۶۰۰ نفر از خدمه این ناو را مختل کرده است. برخی کاربران در این باره اعتقاد داشتند این موضوع یک مشکل فرعی است که اختلالی در روند کار این ناو فراهم نمی‌کند اما گروهی هم این مشکل را اساسی دانستند.

اما دقایقی قبل کانال تلگرامی صابرین نیوز از یک شایعه عجیب درباره خرابی سیستم فاضلاب این ناو پرده برداشت: «ملوانان ناو هواپیمابر جرالد آر. فورد به عمد سیستم فاضلاب را با تی‌شرت و جوراب مسدود می‌کنند، چون حاضر نیستند برای اسرائیل بجنگند و جانشان را از دست بدهند.»

photo_2026-02-25_12-46-56

رحمان قهرمان پور کارشناس مسائل سیاسی در این باره نوشت: آیا ممکن است مشکلات به وجود آمده در ناو جرالد فورد یک عملیات فریب باشد؟

حالا باید دید در صورت بروز درگیری بین ایران و آمریکا این ناو عظیم که با دستور فوری به منطقه اعزام شده،  چه عملکردی از خود نشان خواهد داد و آیا مسائلی در سطح خرابی سیستم توالت‌ها اثری روی عملکرد کارکنانش خواهد داشت یا خیر؟!

اخبار مرتبط:
برای اولین‌بار در بریتانیا: رحم پیوندی از فرد متوفی، زن نابارور را صاحب فرزند کرد
برای اولین‌بار در بریتانیا: رحم پیوندی از فرد متوفی، زن نابارور را صاحب فرزند کرد

تولد نوزاد پسری به نام هوگو، فصل جدیدی در تاریخ پزشکی بریتانیا گشوده است؛ چرا که این کودک، نخستین انسان در این کشور محسوب می‌شود که از مادری با رحم پیوندی از یک اهداکننده‌ی متوفی متولد شده است. هوگو پاول با وزن ۳٫۰۹ کیلوگرم در بیمارستان کوئین شارلوت و چلسی در لندن دیده به جهان گشود تا موفقیت خیره‌کننده‌ی جراحی پیوند عضو از یک فرد درگذشته به مادرش را به اثبات برساند.

واکنش رئیس‌جمهور مکزیک به احتمال لغو میزبانی جام‌جهانی: امنیت کامل را تضمین می‌کنیم
واکنش رئیس‌جمهور مکزیک به احتمال لغو میزبانی جام‌جهانی: امنیت کامل را تضمین می‌کنیم

رئیس جمهور مکزیک در پیامی به احتمال لغو شدن جام جهانی در این کشور باتوجه به ناآرامی های کنونی واکنش نشان داد و تاکید کرد که این کشور امنیت کامل را در جام جهانی پیش رو تضمین می‌کند.

ترامپ: آنقدر زیاد پیروز می‌شویم که نمی‌دانیم با آن چه کنیم
ترامپ: آنقدر زیاد پیروز می‌شویم که نمی‌دانیم با آن چه کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا اظهار کرد: آنقدر زیاد پیروز می‌شویم که مردم به من می‌گویند «لطفاً، لطفاً، آقای رئیس‌جمهور، ما خیلی زیاد پیروز می‌شویم، دیگر نمی‌توانیم تحمل کنیم، به پیروزی عادت نداریم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است