کد خبر : 380040
انتشار : ۱۴۰۴/۱۲/۰۳ - 21:39
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

واحدهای پرنده‌فروشی در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: واحدهای پرنده‌فروشی سطح شهر به مجتمع پرندگان بومی منتقل می‌شوند تا نظارت دقیق بر عرضه و ذبح پرندگان فراهم شود.

واحدهای پرنده‌فروشی در اصفهان ساماندهی می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی حاجیان با اشاره به تعیین تکلیف واحدهای تکمیل‌شده مجتمع صنفی پرندگان ذبحی اظهار کرد: از سال‌های گذشته جمع‌آوری و تعطیلی پرنده‌فروشی‌های پراکنده سطح شهر یکی از پرونده‌های مهم در حوزه ساماندهی مشاغل شهری بوده و سازمان دامپزشکی به عنوان متولی این حوزه، پیگیری‌های مستمر و جدی خود را از شهرداری داشته است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: برای تحقق این هدف، جلسات متعدد با حضور فرمانداری، استانداری، سازمان محیط زیست، جهاد کشاورزی و دامپزشکی برگزار شد و در نهایت طرح مجتمع پرندگان بومی به تصویب رسید. این مجتمع در مجاورت پل تمدن و توسط شهرداری اصفهان ساخته شده است.

حاجیان با بیان اینکه هدف از ایجاد مجتمع، تمرکز بخشی از پرنده‌فروشی‌های سطح شهر و ارتقای کیفیت عرضه و خرید برای شهروندان بود، گفت: این فرآیند تحت نظارت و کنترل دقیق سازمان دامپزشکی انجام می‌شود. عملیات عمرانی مجتمع در سال ۱۳۹۸ آغاز و در سال ۱۴۰۱ به پایان رسید، اما مشکلات حقوقی مرتبط با واگذاری غرفه‌ها و تکمیل مدارک پایان کار باعث شد تا مجتمع مدتی بدون کاربری و تعطیل باقی بماند.

وی تصریح کرد: طی شش ماه گذشته اقدامات مستمر و متمرکز برای راه‌اندازی این مجتمع انجام شده و در حال حاضر تلاش می‌کنیم مشکلات حقوقی و مدارک پایان کار را رفع کنیم تا در صورت عدم بروز مانع خاص، فرایند واگذاری غرفه‌های مجتمع به متقاضیان تا پایان سال جاری عملیاتی شود.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان تاکید کرد: هدف دیگر این است که تا پایان سال جاری یا ابتدای سال آینده، واحدهای پراکنده پرنده‌فروشی سطح شهر که ریسک بالایی برای گسترش بیماری‌های مشترک انسان و دام ایجاد می‌کنند، جمع‌آوری و پلمب شوند و تمام فعالیت‌ها در این مجتمع متمرکز شود تا امکان نظارت دقیق‌تر بر نوع پرندگان و فرایند ذبح فراهم گردد.

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی مشاغل شهری و تاثیر آن بر محیط زیست شهری اظهار کرد: وجود واحدهای پراکنده پرنده‌فروشی می‌تواند اختلال‌های زیست‌محیطی ایجاد کند و به همین دلیل، تعطیلی بخشی از این واحدها و انتقال فعالیت‌ها به مجتمع پرندگان بومی در دستور کار قرار دارد.

اخبار مرتبط:
مشمولان پایه خدمتی اسفند ماه اصفهان به صورت خودمعرف اعزام می‌شوند
مشمولان پایه خدمتی اسفند ماه اصفهان به صورت خودمعرف اعزام می‌شوند

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان شرایط و نحوه اعزام مشمولان پایه خدمتی اسفند ماه ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

دمای اصفهان کاهش می یابد؛ احتمال ورود سامانه بارش‌زا از اواسط هفته
دمای اصفهان کاهش می یابد؛ احتمال ورود سامانه بارش‌زا از اواسط هفته

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش یک تا ۲ درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد.

دانگ‌فنگ با ۳۵ میلیون تومان خلافی در اصفهان متوقف شد
دانگ‌فنگ با ۳۵ میلیون تومان خلافی در اصفهان متوقف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک دستگاه خودروی سواری دانگ‌فنگ به‌دلیل بدهی بالای جرایم رانندگی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است