به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: معتقدم در زمینه رد صلاحیت ها به برخی دوستان ظلم شده و فردی که مورد ظلم قرار میگیرد باید امکان تظلمخواهی داشته باشد.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در صحن علنی شورا با اشاره به حواشی اخیر پیرامون رد صلاحیت شدن برخی اعضا، بر ضرورت صیانت از جایگاه شورای شهر و دفاع از حقوق اعضا تأکید کرد.
وی با بیان اینکه به عنوان مسئول اداره جلسه موظف به دفاع از شأن شورا است، اظهار داشت: اگر نسبت به هر یک از اعضای شورا توهین، بیحرمتی یا ظلمی صورت گیرد، وظیفه خود میدانم از آنان دفاع کنم. همانگونه که پیشتر نیز در موارد مشابه، نسبت به برخی اظهارات یا رفتارهای خارج از چارچوب در صحن شورا تذکر داده و حتی خواستار برخورد یا خروج برخی افراد از جلسه شدهایم.
چمران با تأکید بر اینکه «شورا را باید خودمان قدر بدانیم»، افزود: معتقدم در زمینه رد صلاحیت ها به برخی دوستان ظلم شده و فردی که مورد ظلم قرار میگیرد باید امکان تظلمخواهی داشته باشد. شکایت رسمی نیز از سوی برخی اعضا انجام شده و توصیه میکنم این مسیر قانونی تا احقاق حق ادامه یابد. واگذار کردن موضوع بدون پیگیری، بهویژه در قبال افکار عمومی و خانوادهها، صحیح نیست.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به وجود برخی اختلافنظرها در شورا گفت: از روز نخست شکلگیری این دوره، هرگز تصور نمیکردم شکافی در شورا ایجاد شود یا این اختلافها به صحن علنی کشیده شود. این دوستان یکبار از مسیر انتخابات عبور کرده و با رأی مردم وارد شورا شدهاند و اگر مسائلی مربوط به سالهای گذشته مطرح است، باید از سوی مراجع قانونی بررسی و اعلام نظر شود.
وی تصریح کرد: در برابر تصمیم مراجع قانونی نه حق دخالت دارم و نه باید دخالت کنم، اما انتظار داریم در رسیدگیها حق و انصاف رعایت شود. خدمات اعضای شورا، چه این افراد و چه سایر اعضا، نزد خداوند محفوظ است و آنچه اهمیت دارد داوری عادلانه و قانونی است.