کد خبر : 378767
انتشار : ۱۴۰۴/۱۱/۲۶ - 15:12
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مرکز مدیریت راه‌های کشور: محور کرج – چالوس از ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند مسدود است

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: محور کرج - چالوس در محدوده خوزنکلا و پلیس‌راه سد کرج از تاریخ ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ به‌صورت مقطعی مسدود خواهد شد.

مرکز مدیریت راه‌های کشور: محور کرج – چالوس از ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند مسدود است

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: محور کرج – چالوس در محدوده خوزنکلا و پلیس‌راه سد کرج از تاریخ ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ به‌صورت مقطعی مسدود خواهد شد.

بر اساس این اطلاعیه، به دلیل اجرای عملیات کارگاه جاده‌ای، تردد در محور کرج – چالوس در محدوده استان البرز با محدودیت همراه خواهد بود. در زمان اجرای عملیات، تردد وسایل نقلیه از مسیر جایگزین آزادراه تهران – شمال انجام می‌شود.

این محدودیت در حدفاصل کرج تا شهرستانک و در کیلومتر ۱۸ تا ۳۰ محور کرج – چالوس اعمال خواهد شد و از ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند، در روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ برقرار است.

طبق اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، این محدودیت شامل روزهای پنجشنبه و جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چندروزه نخواهد بود.

در این اطلاعیه از رانندگان درخواست شده است برای تسهیل در اجرای ایمن عملیات کارگاهی و جلوگیری از بروز ترافیک، در بازه زمانی اعلام‌شده از آزادراه تهران – شمال به‌عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.

اخبار مرتبط:
سهراب پورناظری پس از ورود به ایران بازداشت شد
سهراب پورناظری پس از ورود به ایران بازداشت شد

سهراب پورناظری شب گذشته پس از ورود به ایران بازداشت شد.

پلیس راهور: تجاوز از سرعت مجاز برای خودروهای شخصی و عمومی به ترتیب ۱۰ و ۱۵ نمره منفی به همراه دارد
پلیس راهور: تجاوز از سرعت مجاز برای خودروهای شخصی و عمومی به ترتیب ۱۰ و ۱۵ نمره منفی به همراه دارد

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تجاوز از سرعت مجاز بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت برای خودروهای شخصی ۱۰ نمره منفی و خودروهای عمومی ۱۵ نمره منفی به همراه دارد.

معاون وزیر علوم: تعداد معدودی از دانشجویان بازداشت شده در حوادث اخیر، هنوز در بازداشت هستند/ آمار دقیق آن‌ها در حال حاضر قابل اعلام نیست
معاون وزیر علوم: تعداد معدودی از دانشجویان بازداشت شده در حوادث اخیر، هنوز در بازداشت هستند/ آمار دقیق آن‌ها در حال حاضر قابل اعلام نیست

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشت‌شده از سوی وزیر علوم و همچنین از طریق شورای عالی امنیت ملی، اعلام کرد: بخش قابل توجهی از این دانشجویان آزاد شده‌اند، اما هنوز تعداد معدودی در بازداشت هستند و آمار دقیق آن‌ها در حال حاضر قابل اعلام نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است