کد خبر : 378456
انتشار : ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - 10:06
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر خارجه عراق: جایگزین روند مذاکرات میان آمریکا و ایران، «فاجعه‌بار» خواهد بود/ اختلاف اصلی میان دو کشور به برنامه هسته‌ای محدود نمی‌شود؛ مسائل گسترده‌تری وجود دارد

وزیر امور خارجه عراق در اظهاراتی هشدار داد که شکست مذاکرات میان تهران و واشنگتن می‌تواند پیامدهای خطرناکی برای منطقه داشته باشد.

وزیر خارجه عراق: جایگزین روند مذاکرات میان آمریکا و ایران، «فاجعه‌بار» خواهد بود/ اختلاف اصلی میان دو کشور به برنامه هسته‌ای محدود نمی‌شود؛ مسائل گسترده‌تری وجود دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: وزیر امور خارجه عراق در اظهاراتی هشدار داد که شکست مذاکرات میان تهران و واشنگتن می‌تواند پیامدهای خطرناکی برای منطقه داشته باشد.

فؤاد حسین، وزیر امور خارجه عراق در گفت‌وگو با شبکه العربیه اعلام کرد که جایگزین روند مذاکرات میان آمریکا و ایران «فاجعه‌بار» خواهد بود.

وی افزود که اختلاف اصلی میان تهران و واشنگتن صرفاً به برنامه هسته‌ای محدود نمی‌شود و مسائل گسترده‌تری در روابط دو طرف وجود دارد.

وزیر خارجه عراق در بخش دیگری از سخنانش به موضوع عناصر گروه داعش اشاره کرد و گفت: اعضای این گروه که در عراق بازداشت شده‌اند، تابعیت بیش از ۴۰ کشور را دارند.

او تصریح کرد: زندانیانی که به عراق منتقل شده‌اند، بر اساس قوانین عراق محاکمه می‌شوند و در صورتی که کشورهای متبوع آنها از پذیرش‌شان خودداری کنند، بغداد خود روند محاکمه را انجام خواهد داد.

حسین همچنین اظهار داشت که برخی کشورهای اروپایی با استناد به ملاحظات قانونی از تحویل گرفتن شهروندان عضو داعش خودداری می‌کنند.

وی در حوزه تحولات داخلی عراق نیز گفت که چارچوب هماهنگی شیعیان بر سر معرفی نوری المالکی، رهبر ائتلاف دولت قانون برای ریاست دولت به توافق رسیده است و این موضوع را مسئله‌ای داخلی و مبتنی بر روندهای قانون اساسی دانست.

با این حال، وزیر خارجه عراق تأکید کرد که اعتراض واشنگتن به گزینه المالکی باید با جدیت بررسی شود.

اخبار مرتبط:
کیهان: حضور مردم در ۲۲ بهمن ۵۳% نسبت به سال گذشته افزایش داشت
کیهان: حضور مردم در ۲۲ بهمن ۵۳% نسبت به سال گذشته افزایش داشت

روزنامه حسین شریعتمداری نوشت: بعد از حضور کم‌نظیر مردم در ۲۲ بهمن که ۵۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت، آمریکا با آن همه قُمپزی که در کرده بود، دست به عقب‌نشینی زده و «‌جی.‌دی.‌ ونس» معاون ترامپ گفته است حکومت ایران به مردم خودشان مربوط است، ما فقط روی سلاح هسته‌ای نظر داریم!

ایهود باراک، نخست‌وزیر سابق اسرائیل به ارتباط با جفری اپستین اذعان کرد؛ «مسئول اعمال خودم هستم و از دیدار با او پشیمانم»
ایهود باراک، نخست‌وزیر سابق اسرائیل به ارتباط با جفری اپستین اذعان کرد؛ «مسئول اعمال خودم هستم و از دیدار با او پشیمانم»

در مصاحبه‌ای با شبکه ۱۲، باراک به مجموعه‌ای از اسناد رسمی که گستره ارتباط او با مجرم محکوم به سوءاستفاده جنسی از کودکان، جفری اپستین، را فاش می‌کنند، پاسخ داد و ضمن عذرخواهی گفت که «مسئول اعمال خودم هستم و از دیدار با او پشیمانم».

نماینده ایران در سازمان ملل: حمایت قاطع خود را از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه‌ای یک‌پارچه، اعلام می‌کنیم
نماینده ایران در سازمان ملل: حمایت قاطع خود را از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه‌ای یک‌پارچه، اعلام می‌کنیم

نماینده ایران نزد سازمان ملل با اشاره به وضعیت سوریه تاکید کرد که یکپارچگی سوریه برای ایران مهم است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است