واکنش ها به ازدواج مجدد همسر شهید حججی شهید حججی نماد مقاومت شهدای حرم است. به تازگی خبر ازدواج مجدد همسر این شهید، واکنشهای بسیاری در فضای مجازی داشت.
به گزارش سایت مدار، ماجرا از پیام تبریک خانواده شهید محسن حججی به همسر این شهید آغاز شد که به تازگی ازدواج مجدد کرده است.
بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی این اقدام را فرهنگسازی مثبت برای اصلاح نگاه اشتباهی خواندند که همیشه در مورد ازدواج همسران شهید وجود داشته است.
پس از انتشار این پیام تبریک، بسیاری از فعالان حوزه اجتماعی، نسبت به این اقدام خانواده شهید حججی و ادواج مجدد همسر این شهید، با کامنت های مثبت، واکنش نشان دادند.
معاون توسعه و پیشبینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در این استان از امروز روند افزایش نسبی دارد و تا روز یکشنبه بین ۲ تا ۳ درجه سلسیوس گرمتر میشود.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیادهمحور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.