کد خبر : 376073
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - 13:34
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید

رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی در پایان تمرین عصر امروز (چهارشنبه) استقلال از ریکاردو ساپینتو درخواست صدور مجوز جدایی کردند که سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان اعلام کرد تصمیم نهایی برای جدایی آن‌ها تنها با موافقت مسئولان باشگاه امکان‌پذیر است.

درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی در پایان تمرین عصر امروز (چهارشنبه) استقلال از ریکاردو ساپینتو درخواست صدور مجوز جدایی کردند که سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان اعلام کرد تصمیم نهایی برای جدایی آن‌ها تنها با موافقت مسئولان باشگاه امکان‌پذیر است.

ماجراهای رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی با باشگاه استقلال به داستانی هزار و یک شب تبدیل شده و هر روز فصل تازه‌ای از آن به گوش می‌رسد!
امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه سرمربی تیم فوتبال استقلال این سه بازیکن را از تمرینات کنار گذاشته، اما واقعیت ماجرا چیز دیگری بود.
ریکاردو ساپینتو از مدت‌ها قبل به ترکیب اصلی و نفرات مورد اعتماد خود رسیده و در تفکرات فنی او رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی جایی ندارند.
این سه بازیکن که تا همین چند ماه پیش در تیم ملی فوتبال ایران حضور داشتند و حتی شانس حضور در جام جهانی را برای خود متصور بودند، چندی است در برنامه‌های سرمربی استقلال نقشی ایفا نمی‌کنند و به نیمکت ذخیره‌ها راه پیدا کرده‌اند.
شرایط فعلی برای این سه بازیکن رضایت‌بخش نیست و آن‌ها مدتی است که به جدایی از جمع آبی‌پوشان فکر می‌کنند.
با وجود انتشار شایعات، هر سه بازیکن امروز در تمرین استقلال حضور داشتند و همراه سایر نفرات تمرین کردند اما انگیزه بالایی از خود نشان ندادند.
پس از پایان تمرین، آن‌ها با ساپینتو گفت‌وگو کرده و خواستار صدور رضایت‌نامه برای جدایی در نیم‌فصل شدند.
سرمربی پرتغالی استقلال در پاسخ به این درخواست اعلام کرد اگر احساس می‌کنند در تیم‌های دیگر شانس بیشتری برای بازی دارند، او مخالفتی با جدایی‌شان ندارد.
با این حال، ساپینتو تاکید کرد برای انجام این انتقال باید به باشگاه مراجعه کرده و با مدیران استقلال مذاکره کنند، چرا که تصمیم نهایی درباره جدایی بازیکنان برعهده باشگاه است و او به‌عنوان سرمربی، مانعی برای رفتن آن‌ها ایجاد نخواهد کرد.
اخبار مرتبط:
وریا غفوری: هم خط تلفن همراهم مسدود شده هم کافه‌هایم پلمب شده‌اند
وریا غفوری: هم خط تلفن همراهم مسدود شده هم کافه‌هایم پلمب شده‌اند

غفوری در واکنش به اظهاراتی که ریکاردو ساپینتو بعد از جدایی از استقلال علیه او داشت، خاطر نشان کرد: ساپینتو یکسری صحبت‌هایی انجام داد و اتفاقاتی نیز روز گذشته برای ما افتاد که باعث حواشی شد. در ابتدا باید از ساپینتو تشکر کنم بابت مواردی که در بعد مربیگری به من انتقال داد. به شخصه از ایشان یاد گرفتم. ساپینتو اما، به غلط گفت که من بدون مدرک هستم. من کارشناس ارشد مدیریت ورزشی داشته و مدرک A آسیا را دارم و فکر کنم مدرک برای نشستن روی نیمکت کافی باشد.

انتقاد باشگاه استقلال به نحوه پوشش صداوسیما از دیدار استقلال و مس رفسنجان: در جریان این مسابقه وریا غفوری، به شکلی عجیب مورد بی‌توجهی کامل قرار گرفت و تصویر وی هم به نمایش در نیامد
انتقاد باشگاه استقلال به نحوه پوشش صداوسیما از دیدار استقلال و مس رفسنجان: در جریان این مسابقه وریا غفوری، به شکلی عجیب مورد بی‌توجهی کامل قرار گرفت و تصویر وی هم به نمایش در نیامد

باشگاه استقلال اعلام کرد مراتب اعتراض رسمی خود را نسبت به نحوه پوشش رسانه‌ای دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل مس رفسنجان از سوی شبکه سه سیما اعلام می‌دارد.

نازون و سهرابیان به رفسنجان نرفتند / خسرو حیدری قهر کرد
نازون و سهرابیان به رفسنجان نرفتند / خسرو حیدری قهر کرد

کاروان استقلال با سه غایب به رفسنجان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است