کد خبر : 37584
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ - 02:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استاندار البرز: هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ متعلق به ارتش و در اجاره بخش خصوصی بوده است

استاندار البرز: هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ متعلق به ارتش و در اجاره بخش خصوصی بوده است

استاندار البرز تعداد جانباختگان سانحه هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ را ۱۵ نفر اعلام کرد و گفت: این هواپیما باری و متعلق به ارتش جمهوری اسلامی ایران و در اجاره بخش خصوصی بوده و محموله هواپیما، گوشت قرمز و مقصد آن در زمان بارگیری، فرودگاه پیامِ استان البرز بوده است.


به گزارش سایت مدآرا؛ عزیز الله شهبازی  گفت: امروز صبح ساعت ۸ و ۲۸ دقیقه، آتش نشانی گزارش داد که هواپیمایی در زیبا دشت شهرستان فردیس استان البرز، دچار سانحه شده است.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: با تلاش نیروهای امدادی، انتظامی، امنیتی و ستاد مدیریت بحران استان، هم اکنون وضعیت عادی در محل وقوع سانحه برقرار شده است.
وی با بیان اینکه بلافاصله مامورین امدادی از هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و مسئولین محلی در آنجا حضور پیدا کردند، ادامه داد: به عنوان استاندار و مسئول مدیریت بحران استان در این محل حاضر شدم؛ کار امداد رسانی به نحو مطلوب و فوری انجام شد؛ عوامل انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی نیز در محل حضور داشتند.
شهبازی با بیان اینکه آتش سوزی هوایپما در ساعات اولیه مهار شد، افزود: با توجه به اینکه مالکیت هواپیما متعلق به ارتش جمهوی اسلامی ایران، هم اکنون سایت تحویل ارتش شده و در این محل وضعیت عادی برقرار شده است.
وی اعلام کرد: بنابر اطلاعات دریافتی ۱۵ تن در این سانحه جان باختند و یک تن نیز نجات یافته است، دو منزل مسکونی- خالی از سکنه- در حاشیه محل وقوع سانحه هواپیما، خسارت دیده اند؛ هم اکنون وضعیت عادی در محل وقوع سانحه برقرار شده است./ایرنا

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است