کد خبر : 37584
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ - 02:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استاندار البرز: هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ متعلق به ارتش و در اجاره بخش خصوصی بوده است

استاندار البرز: هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ متعلق به ارتش و در اجاره بخش خصوصی بوده است

استاندار البرز تعداد جانباختگان سانحه هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ را ۱۵ نفر اعلام کرد و گفت: این هواپیما باری و متعلق به ارتش جمهوری اسلامی ایران و در اجاره بخش خصوصی بوده و محموله هواپیما، گوشت قرمز و مقصد آن در زمان بارگیری، فرودگاه پیامِ استان البرز بوده است.


به گزارش سایت مدآرا؛ عزیز الله شهبازی  گفت: امروز صبح ساعت ۸ و ۲۸ دقیقه، آتش نشانی گزارش داد که هواپیمایی در زیبا دشت شهرستان فردیس استان البرز، دچار سانحه شده است.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: با تلاش نیروهای امدادی، انتظامی، امنیتی و ستاد مدیریت بحران استان، هم اکنون وضعیت عادی در محل وقوع سانحه برقرار شده است.
وی با بیان اینکه بلافاصله مامورین امدادی از هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و مسئولین محلی در آنجا حضور پیدا کردند، ادامه داد: به عنوان استاندار و مسئول مدیریت بحران استان در این محل حاضر شدم؛ کار امداد رسانی به نحو مطلوب و فوری انجام شد؛ عوامل انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی نیز در محل حضور داشتند.
شهبازی با بیان اینکه آتش سوزی هوایپما در ساعات اولیه مهار شد، افزود: با توجه به اینکه مالکیت هواپیما متعلق به ارتش جمهوی اسلامی ایران، هم اکنون سایت تحویل ارتش شده و در این محل وضعیت عادی برقرار شده است.
وی اعلام کرد: بنابر اطلاعات دریافتی ۱۵ تن در این سانحه جان باختند و یک تن نیز نجات یافته است، دو منزل مسکونی- خالی از سکنه- در حاشیه محل وقوع سانحه هواپیما، خسارت دیده اند؛ هم اکنون وضعیت عادی در محل وقوع سانحه برقرار شده است./ایرنا

اخبار مرتبط:
هوای تهران چهار درجه سَرد می‌شود
هوای تهران چهار درجه سَرد می‌شود

هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد که از امروز سه‌شنبه تا شنبه هفته آینده دمای هوای پایتخت با کاهش چهار درجه‌ای دما و همچنین افزایش آلودگی همراه باشد.

۷میلیون نفر زیر خط گرسنگی هستند/ راغفر: رشد فقر و فساد بانک آینده با هم ارتباط دارند
۷میلیون نفر زیر خط گرسنگی هستند/ راغفر: رشد فقر و فساد بانک آینده با هم ارتباط دارند

راغفر معتقد است فقری که امروز در کشور در حال گسترش است محصول یک نظام تبعیض آمیز تخصیص منابع و فرصتها است و این نظام است که زمینه شکاف بیشتر طبقاتی را فراهم می‌کند

بعد از مسواک زدن دهان را نشویید!
بعد از مسواک زدن دهان را نشویید!

دندان‌پزشکان هشدار می‌دهند شست‌وشوی دهان با آب پس از مسواک، اثر حفاظتی فلوراید را از بین می‌برد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است