کد خبر : 374856
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ - 15:13
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

رسانه اصولگرا: آمدن همتی قیمت دلار را پایین آورد!

تسنیم مدعی شد که با اعلام خبر تغییر رئیس بانک مرکزی و اعلام نام عبدالناصر همتی به عنوان صاحب بعدی این منصب، شاهد ریزش شدید قیمت دلار، طلا و سکه در بازار آزاد هستیم. این ادعا در حالی در ساعات پایانی امشب مطرح شده است که از صبح امروز، اغلب بازارهای کشور به دلیل اعتراضات بازاریان فعالیت چندانی نمی‌کنند و در ساعات اخیر نیز بازار به طور کامل بسته شده است.

رسانه اصولگرا: آمدن همتی قیمت دلار را پایین آورد!

به گزارش سایت خبری مدارا:  در مطلب خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با عنوان «ریزش سنگین طلا و ارز بعد از تغییر رئیس‌ کل بانک مرکزی» آمده است:

«همزمان با رسمی شدن خبر تغییر رئیس بانک مرکزی، بازار طلا و ارز وارد فاز ریزشی شد و سکه از نزدیکی کانال ۱۷۰ میلیونی تا ۱۵۰ میلیون تومان عقب نشست، دلار به ۱۳۷ هزار تومان بازگشت و قیمت طلای ۱۸ عیار نیز احتمال ورود دوباره به کانال ۱۳ میلیونی را تقویت کرد.

روند ریزشی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز که از ساعات ابتدایی صبح امروز آغاز شده بود، با رسمی شدن خبر تغییر ریاست بانک مرکزی همچنان ادامه دارد و فضای انتظاری بازار را به‌طور محسوسی تغییر داده است.

بررسی‌ها از بازار نشان می‌دهد قیمت سکه که تنها روز گذشته تا آستانه ورود به کانال ۱۷۰ میلیون تومان پیش رفته بود، امروز با عقب‌نشینی قابل توجهی مواجه شده و در حال حاضر حوالی ۱۵۰ میلیون تومان معامله می‌شود؛ موضوعی که نشان می‌دهد سکه اکنون در آستانه بازگشت به کانال ۱۴۰ میلیونی قرار گرفته است.

در بازار طلا نیز کاهش قیمت‌ها محسوس بوده است؛ به‌طوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار که در روزهای اخیر تا محدوده ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته بود، اکنون به حدود ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده و فعالان بازار از افزایش احتمال بازگشت قیمت به کانال ۱۳ میلیون تومان خبر می‌دهند.

در بازار ارز نیز روند کاهشی ادامه داشته است. قیمت دلار که دیروز تا محدوده ۱۴۵ هزار تومان افزایش یافته بود، امروز با کاهش بیش از ۸ هزار تومانی به حدود ۱۳۷ هزار تومان عقب‌نشینی کرده است.

در همین حال، کاهش قیمت اونس جهانی طلا در ساعات اخیر نیز به‌عنوان یکی از عوامل مکمل، بر افت قیمت‌ها در بازار داخلی طلا اثرگذار بوده و به تشدید فضای کاهشی دامن زده است.

به نظر می‌رسد مجموعه‌ای از عوامل سیاسی، تغییرات مدیریتی در سیاست‌گذار پولی و تحولات بازار جهانی، انتظارات تورمی را تا حدی تعدیل کرده و بازارها را وارد فاز اصلاح قیمتی کرده است.»

این مطلب در حالی  در ساعات پایانی امشب روی خروجی تسنیم منتشر شده است که از صبح امروز، اغلب بازارهای کشور به دلیل اعتراضات بازاریان فعالیت چندانی نمی‌کنند و در ساعات اخیر نیز بازار به طور کامل بسته شده است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: وزارت نفت باید پاسخگوی عدم بازگشت پول فروش نفت از سوی تراستی‌ها باشد
نماینده مجلس: وزارت نفت باید پاسخگوی عدم بازگشت پول فروش نفت از سوی تراستی‌ها باشد

عضو کمیسیون اصل نود گفت: وزارت نفت باید برای فروش نفت از طریق تراستی‌ها ضمانت‌نامه‌هایی را اخذ کرده باشد و تراستی‌ها هم باید طبق قرارداد پول نفت را به کشور برگردانند و متولی انتخاب تراستی‌ها و روند بازگشت پول فروش نفت، وزارت نفت است و این وزارتخانه باید درباره عدم بازگشت پول یا نگهداشت آن از سوی تراستی‌ها توضیح دهد؛ شاید دلیل موجهی داشته باشند که باید به صراحت به مجلس اعلام کنند.

معاون سازمان بسیج: حضرت آقا، ۲۰ سال یا ۱۸ سال پیش فرمودند، دشمن جز تسلیم شدن راهی ندارد
معاون سازمان بسیج: حضرت آقا، ۲۰ سال یا ۱۸ سال پیش فرمودند، دشمن جز تسلیم شدن راهی ندارد

سردار معروفی گفت: راهبردی که بعد از جنگ اخیر در دستور کار قرار دارد، راهبرد انشقاق بین مردم و حاکمیت است. نقش ولایت در بحران هم به‌خوبی نمایان شد. معاون سازمان بسیج خاطرنشان کرد:حاج قاسم شهید شد، ۲۵ میلیون نفر زیر پیکر او ضجه زدند

سخنگوی قوه قضائیه: هنوز مشخص نیست که توبه تتلو احراز شده یا خیر
سخنگوی قوه قضائیه: هنوز مشخص نیست که توبه تتلو احراز شده یا خیر

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که پرونده تتلو همچنان در حال رسیدگی است و در خصوص عفو وی مطلب جدیدی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است