کد خبر : 37484
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ - 20:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سقوط هواپیماى بوئینگ۷۰۷ ایران در فرودگاه فتح کرج

سقوط هواپیماى بوئینگ۷۰۷ ایران در فرودگاه فتح کرج

لحظاتی پیش سانحه هوایی در اطراف فرودگاه فتح کرج رخ دادو یک فروند بوئینگ ۷۰۷ باری که از بیشکک عازم فرودگاه پیام کرج بود، به اشتباه در فرودگاه فتح به زمین نشست و خلبان نتوانست هواپیما را روی باند کنترل کند.


به گزارش سایت مدآرا:دقایقی پیش یک فروند هواپیما در حوالی فرودگاه فتح کرج و صفا دشت دچار سانحه شد.

هواپیمای باری۷۰۷ از بیشکک قرقیزستان به سمت فرودگاه پیام در حال حرکت بوده است که خلبان به اشتباه در فرودگاه فتح کرج فرود آمده است.

مسئولان می‌گویند دومین اشتباه خلبان ۷۰۷ این بوده است که زمان ورود به باند فرودگاه فتح، نتوانسته هواپیما را کنترل کند و از انتهای باند خارج شده است و به دیواره فرودگاه برخورد کرده است و پس از آن به شهرک مسکونی نزدیک فرودگاه برخورد می‌کند.

ظاهرا این هواپیمای باری مربوط به خطوط هوایی ایران نبوده است.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود…

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت
فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت

رئیس مرکز اورژانس کاشان گفت: تصادف در آزادراه قم کاشان دو فوتی و یک مصدوم در پی داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است