کد خبر : 374807
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ - 14:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: در اعتراض بازاریان به نوسانات ارز، ۵۰ نفر هم شعار‌های هنجارشکن دادند

کیهان نوشت: دیروز در یکی از مناطق تهران برخی از مغازه‌داران در اعتراض به نوسانات ارز مغازه‌ها را نیمه‌باز کرده بودند که ناگهان جمعیتی نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ نفر با شعارهای هنجارشکن به صحنه آمده و پس از آن تعدادی دیگر از نقاط دیگر به آنها پیوستند.

کیهان: در اعتراض بازاریان به نوسانات ارز، ۵۰ نفر هم شعار‌های هنجارشکن دادند

به گزارش سایت خبری مدارا:  کیهان نوشت: دیروز در یکی از مناطق تهران برخی از مغازه‌داران در اعتراض به نوسانات ارز مغازه‌ها را نیمه‌باز کرده بودند که ناگهان جمعیتی نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ نفر با شعارهای هنجارشکن به صحنه آمده و پس از آن تعدادی دیگر از نقاط دیگر به آنها پیوستند.

از دو روز پیش یک توئیت از «ولید گادبان- Waleed Gadban‌» مشاور نماینده اسرائیل در دفتر سازمان ملل در فضای مجازی منتشر شده بود که عوامل خود را به حضور در خیابان دعوت می‌کرد.

 بنابراین رژیم صهیونیستی با راه‌اندازی آشوب دیروز دنبال این بوده که از تعداد پادوهای خود باخبر شود.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: وزارت نفت باید پاسخگوی عدم بازگشت پول فروش نفت از سوی تراستی‌ها باشد
نماینده مجلس: وزارت نفت باید پاسخگوی عدم بازگشت پول فروش نفت از سوی تراستی‌ها باشد

عضو کمیسیون اصل نود گفت: وزارت نفت باید برای فروش نفت از طریق تراستی‌ها ضمانت‌نامه‌هایی را اخذ کرده باشد و تراستی‌ها هم باید طبق قرارداد پول نفت را به کشور برگردانند و متولی انتخاب تراستی‌ها و روند بازگشت پول فروش نفت، وزارت نفت است و این وزارتخانه باید درباره عدم بازگشت پول یا نگهداشت آن از سوی تراستی‌ها توضیح دهد؛ شاید دلیل موجهی داشته باشند که باید به صراحت به مجلس اعلام کنند.

رسانه اصولگرا: آمدن همتی قیمت دلار را پایین آورد!
رسانه اصولگرا: آمدن همتی قیمت دلار را پایین آورد!

تسنیم مدعی شد که با اعلام خبر تغییر رئیس بانک مرکزی و اعلام نام عبدالناصر همتی به عنوان صاحب بعدی این منصب، شاهد ریزش شدید قیمت دلار، طلا و سکه در بازار آزاد هستیم. این ادعا در حالی در ساعات پایانی امشب مطرح شده است که از صبح امروز، اغلب بازارهای کشور به دلیل اعتراضات بازاریان فعالیت چندانی نمی‌کنند و در ساعات اخیر نیز بازار به طور کامل بسته شده است.

ولایتی: ایران یکی از کشور های مقتدر و مستقل جهان است
ولایتی: ایران یکی از کشور های مقتدر و مستقل جهان است

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل تاکید کرد: ایران یکی از کشورهای مقتدر و مستقل جهان است که بدون نیاز به کمک خارجی به پیشبرد صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای و قدرت دفاعی مشروع خود ادامه خواهد داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است