کد خبر : 37439
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ - 00:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اقدام جالب یک رستوران در کابل+ عکس

اقدام جالب یک رستوران در کابل+ عکس
در تصویر زیر کار بسیار جالب و ارزشمند یک رستوران در کابل را می‌بینید. در این رستوران تابلویی نصب شده تا میزان دور ریز غذا را به مشتریان اطلاع دهد.


به گزارش سایت مدآرا: در این تصویر زیر کار بسیار جالب و ارزشمند یک رستوران در کابل را می‌بینید. در این رستوران تابلویی نصب شده تا میزان دور ریز غذا را به مشتریان اطلاع دهد. بد نیست بدانید که آمار‌های منتشر شده از سوی سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) نشان می‌دهد در حالی که میلیون‌ها انسان در جهان با مشکل گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند هرسال ۱.۳ میلیارد تن از مواد غذایی و محصولات کشاورزی دور ریخته می‌شوند. در این میان ۳۵میلیون تن، معادل ۲.۷درصد، در ایران دور ریخته می‌شود. دور ریز غذای مردم ایران معادل ۶۰ درصد درآمد نفتی کشور است.
اخبار مرتبط:
اصفهان پیشتاز اجرای قانون الزام حقوق ثبت است
اصفهان پیشتاز اجرای قانون الزام حقوق ثبت است

رئیس سابق کانون سردفتران و دفتریاران استان اصفهان گفت: اجرای قانون الزام حقوق ثبت به دلیل پیچیدگی مورد استقبال کم سردفتران بود با این حال اصفهان پیشتاز اجرای این قانون بود.

۲ سارق ۷۴ بار کابل‌های برق اصفهان را سرقت کردند
۲ سارق ۷۴ بار کابل‌های برق اصفهان را سرقت کردند

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری ۲ سارق سیم و کابل برق با ۷۴ فقره سرقت در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی خبر داد.

هشدار پلیس راهور اصفهان؛ تخلف در خطوط ویژه هیچ‌گونه اغماضی ندارد
هشدار پلیس راهور اصفهان؛ تخلف در خطوط ویژه هیچ‌گونه اغماضی ندارد

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: نظارت بر خطوط ویژه تردد در اصفهان را تشدید کرده‌ایم و هیچ تخلفی در این مسیرها بدون برخورد نخواهد ماند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است