کد خبر : 373499
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۱ - 15:04
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!

گروهی از بازماندگان تامین اجتماعی که تا صبح امروز حقوق آذر خود را دریافت نکرده‌اند، خواستار توجه جدی به مشکلات خود شدند.

چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: «ما تا صبح امروز حقوق آذر خود را نگرفتیم و شب یلدا دست خالی ماندیم»؛ یک خانم بازمانده تامین اجتماعی که حقوق ۱۵ میلیون تومانی همسر مرحومش را دریافت می‌کند، با بیان این جمله گفت: من دو فرزند در خانه دارم اما شب یلدا نتوانستم یک کیلو هنداونه بخرم.

این زن سرپرست خانوار افروزد: همسر من ۲۵ سال حق بیمه به تامین اجتماعی پرداخت که امروز به کار ما بیاید؛ چرا تامین اجتماعی قبل از شب یلدا، حقوق همه مستمری‌بگیران را واریز نکرد؟ چرا به فکر امثال ما نبود که در کارت بانکی‌مان صد هزار تومان هم نداشتیم.

این خانم ادامه داد: در یک هفته اخیر، دوربین صداوسیما پشت هم به سراغ مغازه‌های آجیل فروشی و شیرینی فروشی رفت و از شب یلدا گزارش تهیه کرد؛ چرا یکبار سراغ امثال ما نیامدند و از سفره‌های خالی ما گزارش نگرفتند؟!

خانم بازمانده تامین اجتماعی تاکید کرد: صندوق تامین اجتماعی باید مطالباتش را از دولت بگیرد نه اینکه بار همه مشکلات را بر دوش ما بگذارد؛ حقوق ۱۵ میلیون تومانی خرج دو هفته هم نیست؛ همان را هم با تاخیر می‌دهند!

اخبار مرتبط:
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند

سروش محلاتی، پژوهشگر دینی گفت: جامعه ما جامعه دینی است و غالب مردم گرایش دینی دارند، ولی تفاوتی روشن بین گرایش دینی اکثر مردم با گرایش دینی غالب علما هست. اهمیتی که علما برای جنبه های صوری و ظاهری دین قائل اند برای بسیاری از مردم دیندار وجود ندارد.

کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است
کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است

حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: «احتمال جنگ بسیار زیاد است. اما اگر بر اساس منطق جنگی به شرایط موجود نگاه کند، نباید جنگی رخ دهد، چراکه وقوع جنگ گسترده منطقه ای می تواند به ساقط شدن دولت ترامپ منتهی شود.

ویتکاف: من به دستور رئیس‌جمهور آمریکا با پهلوی دیدار کردم
ویتکاف: من به دستور رئیس‌جمهور آمریکا با پهلوی دیدار کردم

استیو ویتکاف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت: رئیس‌جمهور پیش از اعزام ما، به من و جرد کوشنر چارچوب مشخصی داده بود. خطوط قرمز تعیین شده بود: غنی‌سازی صفر .ویتکاف در بخشی از مصاحبه خود به دیدار با رضا پهلوی اشاره کرد و گفت «من به دستور رئیس‌جمهور با پهلوی دیدار کردم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است