کد خبر : 373420
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۱ - 11:57
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی وزارتخارجه: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد

بقائی گفت: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد. مادامی که عضو معاهده منع اشاعه هستیم و به موافقتنامه جامع پادمان ملتزم هستیم می‌دانیم چه گونه تعهداتمان را اجرا کنیم.

سخنگوی وزارتخارجه: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ با حضور اهالی رسانه و خبرنگاران، برگزار شد.

خبرنگاری با اشاره به اظهارات عراقچی در گفت‌وگو با راشاتودی درباره همکاری‌ها با آژانس و نحوه بازرسی از تأسیسات آسیب دیده و اینکه این موضوع روی میز است و باید با آژانس بنشینیم و گفت‌وگو کنیم، از سخنگوی دستگاه دیپلماسی پرسید که آیا با توجه به برخی رایزنی‌هایی که در این مدت در جریان بوده قرار هست مذاکرات جدیدی بین ایران و آژانس کلید بخورد؟

بقائی پاسخ داد: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد. مادامی که عضو معاهده منع اشاعه هستیم و به موافقتنامه جامع پادمان ملتزم هستیم می‌دانیم چه گونه تعهداتمان را اجرا کنیم.

وی افزود: موضوع خاصی که مدیرکل مدام درباره آن صحبت می‌کند نکته‌ای است که خودش باید پاسخگو باشد و همواره این سؤال و مطالبه را از طرف‌هایی که بانی این وضعیت هستند بپرسد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: ما در شرایطی تحت حمله قرار گرفتیم و تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ما مورد حمله قرار گرفت که بیشترین بازرسی‌ها را از برنامه هسته‌ای ما صورت می‌دادند.

این دیپلمات ارشد ایرانی پرسید: آیا ما باعث توقف در این روند شدیم یا آنها که غیرقانونی به تأسیسات ما حمله کردند.

وی ادامه داد: درباره نحوه بازرسی از تأسیسات آسیب دیده هیچ شیو‌ه‌نامه‌ای نیست. ما در مقطعی برای حل مسئله با آژانس وارد گفت‌وگو شدیم و تفاهمی شکل گرفت و باز طرف‌های غربی بودند که مانع از این پیشبرد این روند شدند آن هم با سوءاستفاده از سازوکاری که در شورای امنیت از آن استفاده کردند.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: تکرار این موضوع این شائبه را پررنگ‌تر می‌کند که مدیرکل به دنبال بهره‌برداری‌های سیاسی از موضوعی است که واقعا مسئله نیست.

اخبار مرتبط:
هوای تهران با شاخص ۱۲۵ در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس قرار گرفت/ پایتخت از ابتدای سال، فقط ۶ روز هوای پاک داشته
هوای تهران با شاخص ۱۲۵ در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس قرار گرفت/ پایتخت از ابتدای سال، فقط ۶ روز هوای پاک داشته

کیفیت هوای شهر تهران با شاخص ۱۲۵ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد.

سخنگوی سپاه: علت شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه این بود که نتوانست جنگ را به داخل بکشد
سخنگوی سپاه: علت شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه این بود که نتوانست جنگ را به داخل بکشد

سردار نائینی گفت: فتنه ۸۸ و جنگ ۱۲ روزه از پیچیده‌ترین پروژه‌های براندازی نرم پس از انقلاب اسلامی بود که با هوشیاری و واکنش به‌موقع مردم، به شکست دشمن انجامید.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس: سؤال از رئیس جمهور در مجلس مطرح نیست
عضو هیئت‌رئیسه مجلس: سؤال از رئیس جمهور در مجلس مطرح نیست

در آستانه برگزاری جلسه نظارتی سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی که احتمال حضور رئیس‌جمهور در آن مطرح است، برخی رسانه‌ها خبر از تلاش جمعی از نمایندگان برای طرح سؤال از رئیس‌جمهور دادند. در همین راستا، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در خصوص اخباری مبنی بر طرح سوال از رئیس‌جمهور گفت‌: اصلاً سؤال از رئیس‌جمهور در مجلس مطرح نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است