کد خبر : 372436
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۲۴ - 14:31
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جبلی: صداوسیما امکان متوقف کردن پخش برنامه یا سریال‌ها را ندارد/ اختیار ما فراتر از ارائه گزارش به دستگاه قضایی نیست

رئیس سازمان صداوسیما، با تأکید بر اینکه متولی برخورد با تخلفات شبکه نمایش خانگی دستگاه قضایی است، گفت: صداوسیما اختیار توقف پخش برنامه‌ها و سریال‌ها را ندارد و موارد مربوطه را برای رسیدگی به مراجع قضایی گزارش می‌دهد.

جبلی: صداوسیما امکان متوقف کردن پخش برنامه یا سریال‌ها را ندارد/ اختیار ما فراتر از ارائه گزارش به دستگاه قضایی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: رئیس سازمان صداوسیما، با تأکید بر اینکه متولی برخورد با تخلفات شبکه نمایش خانگی دستگاه قضایی است، گفت: صداوسیما اختیار توقف پخش برنامه‌ها و سریال‌ها را ندارد و موارد مربوطه را برای رسیدگی به مراجع قضایی گزارش می‌دهد.

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما گفت: تنظیم‌گر شبکه نمایش خانگی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ساترا است.

وی همچنین با تشریح چرخه تنظیم گری ساترا، افزود: چرخه تنظیم‌گری از موافقت با تولید و صدور مجوز ساخت آغاز می‌شود و تا مرحله انتشار ادامه دارد.

جبلی تصریح کرد: نظارت بر انتشار و اینکه آثار منتشرشده منطبق با مجوز صادرشده باشند یا خیر، بر عهده صداوسیماست و مأموریت ما صرفاً در همین چارچوب تعریف شده است.جبلی همچنین با اشاره به محدوده اختیارات قانونی صداوسیما، تأکید کرد: ما امکان متوقف کردن پخش برنامه یا سریال را نداریم و اختیار ما فراتر از ارائه گزارش نیست.

رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: تمامی این موارد به‌صورت موردی به دستگاه قضایی گزارش می‌شود تا بر اساس تشخیص‌ها اقدام لازم انجام گیرد و متولی اصلی این موضوع، دستگاه قضایی است.

اخبار مرتبط:
سخنگوی دولت: با گذشت بیش از ۴۰ روز از حوادث دی ماه، زخم‌های جامعه همچنان تازه است
سخنگوی دولت: با گذشت بیش از ۴۰ روز از حوادث دی ماه، زخم‌های جامعه همچنان تازه است

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه بررسی دقیق عوامل حوادث دی ماه در دستور کار قرار دارد و دولت نیز مسئولیت‌ پذیر و پاسخگو، گفت: با تکیه بر عقلانیت و اعتماد جمعی و پذیرش خطاها، ناکارآمدی‌ها و غفلت‌ها، از این بحران نیز به لطف خداوند عبور خواهیم کرد.

واکنش پلیس فتا به هک یکی از سامانه‌های ارسال انبوه پیامک: مسدودسازی سر شماره ارسال کننده/ پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شد
واکنش پلیس فتا به هک یکی از سامانه‌های ارسال انبوه پیامک: مسدودسازی سر شماره ارسال کننده/ پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شد

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از مسدودسازی سرشماره ارسال‌کننده پیامک برای تعدادی از شهروندان خبر داد و اعلام کرد: پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شده و رسیدگی به ابعاد مختلف آن ادامه دارد.

روزنامه اصولگرا: گزارش‌های رسانه‌های خارجی مانند خروج سید محمد خاتمی از کشور، مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است
روزنامه اصولگرا: گزارش‌های رسانه‌های خارجی مانند خروج سید محمد خاتمی از کشور، مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است

فرهیختگان نوشت: خبری منتشر شد که مدعی خروج محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات از کشور بود. موضوعی که بلافاصله تکذیب شد و حتی صحبت‌هایی از سوی خاتمی با محوریت انسجام ملی انتشار یافت. این اولین‌بار نیست که ترامپ هم‌زمان با مذاکره، نمایش‌های میدانی و رسانه‌ای را پیش می‌برد؛ اما نکته مهم اینجاست که بدانیم این گزارش‌های رسانه‌ای مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است