کد خبر : 372151
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ - 18:47
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است

روزنامه لبنانی «الاخبار» مدعی شد وزیر امور خارجه لبنان با خودداری از طی مراحل قانونی پذیرش سفیر جدید ایران، عملا روند تبادل سفرا میان دو کشور را متوقف کرده است. بر اساس این ادعا، وزیر خارجه لبنان همچنین نسخه‌ای از اوراق استوارنامه سفیر پیشنهادی ایران را به کاخ ریاست‌جمهوری ارسال نکرده و حتی موافقت رسمی لبنان با این انتصاب را نیز به تهران اعلام نکرده است؛ موضوعی که عملا مانع اعزام سفیر جدید ایران به بیروت شده است.

روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است

به گزارش سایت خبری مدارا:  فارس نوشت: روزنامه لبنانی «الاخبار» مدعی شد وزیر امور خارجه لبنان با خودداری از طی مراحل قانونی پذیرش سفیر جدید ایران، عملا روند تبادل سفرا میان دو کشور را متوقف کرده است.

روزنامه «الاخبار»، امروز (شنبه)، لبنان ادعا کرد که پس از انتصاب «احمد سویدان» به‌عنوان سفیر لبنان در جمهوری اسلامی ایران در اکتبر گذشته، تهران مطابق روال دیپلماتیک، نام سفیر جدید پیشنهادی خود برای لبنان را ارسال کرده است؛ اما این روند با مانع‌تراشی در وزارت امور خارجه لبنان مواجه شده است.
به ادعای الاخبار، «یوسف رجّی» وزیر امور خارجه لبنان، نام سفیر پیشنهادی ایران را بدون طی تشریفات قانونی، در دفتر خود نگه داشته و تاکنون آن را به هیأت دولت ارائه نکرده است؛ اقدامی که به نوشته این روزنامه، مغایر با قوانین دیپلماتیک و اداری لبنان تلقی می‌شود.
بر اساس این ادعا، وزیر خارجه لبنان همچنین نسخه‌ای از اوراق استوارنامه سفیر پیشنهادی ایران را به کاخ ریاست‌جمهوری ارسال نکرده و حتی موافقت رسمی لبنان با این انتصاب را نیز به تهران اعلام نکرده است؛ موضوعی که عملا مانع اعزام سفیر جدید ایران به بیروت شده است.
ادعای تصمیم سیاسی برای تشدید تنش با تهران
«الاخبار» به نقل از منابع مطلع نوشت که این رویکرد، ناشی از تصمیمی سیاسی در سطح حزب «القوات اللبنانیه» است که وزیر خارجه به آن پایبند است؛ تصمیمی که هدف آن، به گفته این منابع، افزایش سطح تقابل سیاسی با ایران و کشاندن روابط دو کشور به یک بحران دیپلماتیک است.
اخبار مرتبط:
ذوب آهن قربانی مدیریت سیاسی/ افزایش زیان انباشته ۲۵ درصدی این شرکت طی ۶ ماه گذشته
ذوب آهن قربانی مدیریت سیاسی/ افزایش زیان انباشته ۲۵ درصدی این شرکت طی ۶ ماه گذشته

نماینده مردم تهران در مجلس با انتقاد شدید از عملکرد وزیر تعاون، افزایش ۲۵ درصدی زیان انباشته ذوب آهن اصفهان طی شش ماه را نتیجه ضعف مدیریت، سیاسی کاری و بی توجهی به مسائل کارگران و تولید داخلی دانست.

گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟
گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟

ایران در پی افزایش تازه قیمت بنزین است؛ اقدامی که در شرایطی انجام می‌شود که تحریم‌های آمریکا این کشورِ نفت‌خیز را ناچار کرده است سوخت پالایش‌شده وارد کند.

در سمنان سه روز عزای عمومی اعلام شد
در سمنان سه روز عزای عمومی اعلام شد

استاندار سمنان از اعلام سه روز عزای عمومی در سراسر استان به‌مناسبت ارتحال آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی (ره) خبر داد و گفت: بر این اساس، از روز یکشنبه تا سه‌شنبه عزای عمومی در استان و روز دوشنبه در شهر سمنان تعطیل اعلام می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است