کد خبر : 372148
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ - 18:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

فحش‌های رکیک خداداد در صداوسیما دردسرساز شد

خداداد عزیزی، مدیر تراکتور، پس از رفتار ناشایست مقابل خبرنگاران و هواداران ذوب‌آهن، احتمالاً محروم می‌شود.

فحش‌های رکیک خداداد در صداوسیما دردسرساز شد

به گزارش سایت خبری مدارا: خداداد عزیزی، مدیر تراکتور، پس از رفتار ناشایست مقابل خبرنگاران و هواداران ذوب‌آهن، احتمالاً محروم می‌شود.

خداداد عزیزی مدیر تیم فوتبال تراکتور، پس از دیدار این تیم مقابل ذوب آهن اصفهان در میکسدزون ورزشگاه به جدال لفظی با خبرنگاران پرداخت و الفاظ زشتی را مقابل دوربین‌های خبرنگاران به کار برد. عزیزی البته در جریان بازی نیز رفتاری ناشایست رو به هواداران ذوب‌آهن داشت که فیلم آن در فضای مجازی پخش شد و واکنش‌های زیادی در پی داشت.

این رفتار عجیب عزیزی باعث شد تا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال او را به جلسه این کمیته احضار کند. جلسه‌ای که قرار است روز عصر روز دوشنبه برگزار شود و خداداد عزیزی به همراه وکیل باشگاه تراکتور در آن شرکت خواهند کرد.

پیگیری درباره این موضوع نشان می‌دهد با توجه به تکرار رفتارهای عجیب از سوی خداداد عزیزی و استفاده از الفاظ رکیک در مقاطع مختلف، احتمالاً مدیر تیم فوتبال تراکتور حداقل یک جلسه یا بیشتر از همراهی تیم خود محروم خواهد شد.

اخبار مرتبط:
آیت‌الله مکارم شیرازی: تامین معیشت مَردم، دشمن را ناامید می‌کند
آیت‌الله مکارم شیرازی: تامین معیشت مَردم، دشمن را ناامید می‌کند

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی با اشاره به حوادث اخیر کشور گفت که باید مراقب تداوم دشمنی‌ها و طراحی توطئه‌های جدید بود چرا که دشمنان خاموش نشده‌اند، اما به دلیل شکست‌های اخیر، فعلاً جرأت بروز ندارند.

زاکانی: درصدد هستیم که پارکینگ‌های زیر سطحی تهران را به پناهگاه تبدیل کنیم
زاکانی: درصدد هستیم که پارکینگ‌های زیر سطحی تهران را به پناهگاه تبدیل کنیم

شهردار تهران با تأکید بر اینکه در سراهای محله امکانی فراهم خواهد شد تا آموزش در حوادث مختلف به کار گرفته شود، گفت: شهرداری تهران در صدد است که پارکینگ‌های زیرسطحی را به پناهگاه تبدیل کند تا در مواقع بحران در هر محله‌ای مردم بدانند که در زمان بحران از آن استفاده کنند.

مدیریت بحران درباره انفجار یک خانه مسکونی در اهواز: حادثه در طبقات دوم و سوم این ساختمان روی داده، ولی علت آن هنوز مشخص نیست
مدیریت بحران درباره انفجار یک خانه مسکونی در اهواز: حادثه در طبقات دوم و سوم این ساختمان روی داده، ولی علت آن هنوز مشخص نیست

مدیرکل مدیریت بحران استان هرمزگان اعلام کرد: علت انفجار یک ساختمان در محله مسکونی واقع در بلوار معلم شهر بندرعباس که حوالی ظهر امروز روی داد، در دست بررسی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است