کد خبر : 372009
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ - 13:20
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

دادستان اصفهان از تشکیل یگان ویژه جلب محکومان و متهمان متواری خبر داد

دادستان اصفهان از اجرای طرح ویژه جلب محکومان و متهمان متواری در سطح استان خبر داد و گفت: حضور محکومان فراری تهدیدی برای امنیت جامعه است و باید با اولویت ویژه مورد رسیدگی قرار گیرد.

دادستان اصفهان از تشکیل یگان ویژه جلب محکومان و متهمان متواری خبر داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدمحمد موسویان در نشست قرارگاه جلب استان اصفهان با اشاره به ضرورت برخورد قاطع با متهمان و محکومان متواری اظهار کرد: حضور محکوم متواری در جامعه یک تهدید برای امنیت محسوب می‌شود و جلب متهمان و محکومان متواری باید به عنوان یک موضوع اولویت‌دار مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به نوشته مهر؛ وی بیان کرد: مصوبات قرارگاه جلب استان باید تا مرحله اجرایی شدن پیگیری شود تا بتوان با بهره‌گیری از ابزارهای قانونی موجود، مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار را کنترل و نظم و امنیت را در جامعه برقرار کرد.

دادستان اصفهان افزود: تمامی اقدامات قضائی پرونده در واحد اجرای احکام خلاصه می‌شود و تا زمانی که احکام صادره اجرا نشود، پرونده قضائی نیز به نتیجه نخواهد رسید. بر همین اساس لازم است معاونان دادستان مرکز استان، دادستان‌های شهرستان‌ها و دستگاه‌های انتظامی و امنیتی نهایت تعامل و اهتمام را در این زمینه داشته باشند تا متهمان و محکومان متواری شناسایی و دستگیر شوند.

موسویان خاطرنشان کرد: علیرغم اقدامات مؤثر انجام شده، همچنان با نقطه مطلوب فاصله داریم و معاونان دادستان و دادستان‌های حوزه‌های قضائی سراسر استان باید در زمینه پایش مجرمان حرفه‌ای و دارای سوابق متعدد اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی با تأکید بر ضرورت پیگیری مستمر اجرای احکام جلب صادر شده از سوی ضابطین خاص و عام، دستور داد با اجرای طرح جلب محکومان و متهمان متواری در اصفهان، هر ماه طرح‌هایی ویژه با هدف جلب متهمان و محکومان فراری اجرا شود و نتیجه اقدامات انجام شده به دادستانی گزارش شود.

اخبار مرتبط:
انجام داوری ۱۲۴ اثر منتخب ارسالی هشتمین به نشان مهر اصالت ملی دراصفهان
انجام داوری ۱۲۴ اثر منتخب ارسالی هشتمین به نشان مهر اصالت ملی دراصفهان

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی میراث‌فرهنگی استان اصفهان گفت: داوری ۱۲۴ اثر منتخب ارسالی هشتمین به نشان مهر اصالت ملی در اصفهان در حال انجام است.

وزیر صمت: اصفهان ۵.۶ درصد ارزش افزوده کشور را ایجاد می‌کند
وزیر صمت: اصفهان ۵.۶ درصد ارزش افزوده کشور را ایجاد می‌کند

وزیر صمت با اشاره به سهم ۵.۶ درصدی استان اصفهان در ایجاد ارزش افزوده کشور، کاشان را از قطب‌های مهم صنعتی دانست و گفت: مشکلات واحدهای دانش‌بنیان و صنایع کاشان پیگیری می‌شود.

بهترین خاک‌های اصفهان قربانی تغییر کاربری شد
بهترین خاک‌های اصفهان قربانی تغییر کاربری شد

معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان نسبت به وقوع بیشترین تغییر کاربری در خاک‌های ایده‌آل اراضی کشاورزی به ویژه در حاشیه زاینده‌رود، هشدارداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است