کد خبر : 371981
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ - 12:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

«سرو میوه، شیرینی، شام و ناهار» در همایش‌ها و جلسات اداری ممنوع شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با ابلاغ «بخشنامه بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی» به دستگاه‌های اجرایی، موارد شامل ممنوعیت را به آن‌ها اعلام کرد.

«سرو میوه، شیرینی، شام و ناهار» در همایش‌ها و جلسات اداری ممنوع شد
به گزارش سایت خبری مدارا:معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با ابلاغ «بخشنامه بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی» به دستگاه‌های اجرایی، موارد شامل ممنوعیت را به آن‌ها اعلام کرد.
متن بخشنامه‌ بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی که با امضای محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهوری به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده، به شرح زیر است:
«به کلیه وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی
با سلام،
احتراماً؛ در راستای اجرای دستور رئیس‌جمهور محترم مبنی بر بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی در دستگاه‌های اجرایی موارد ذیل به عنوان برخی از اقدامات و توصیه‌های ضروری اعلام می‌گردد:
۱. ممنوعیت آبیاری چمن در تمامی فضاهای سبز متعلق به دستگاه‌های دولتی
۲. پرداخت به‌موقع قبوض مصرفی آب و انرژی دستگاه‌های دولتی
۳. ضرورت پرهیز از پذیرایی‌های غیرضروری در همایش‌ها و جلسات اداری مانند سرو میوه، شیرینی، شام و ناهار و استفاده از منابع حاصل از صرفه‌جویی برای اجرای اقدامات کاهنده مصرف آب و انرژی.»
اخبار مرتبط:
عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است
عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت برگزاری مراسم چهلم جان‌باختگان را وظیفه‌ای ملی دانست و در این مسیر میدان‌داری کرد، گفت: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است.

نقدعلی، نماینده مجلس: اگر از این مرحله عبور کنیم شاخ غول را خواهیم شکست
نقدعلی، نماینده مجلس: اگر از این مرحله عبور کنیم شاخ غول را خواهیم شکست

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره روند مذاکرات میان ایران و آمریکا و احتمال وقوع جنگ بین دو کشور گفت: آنچه که ترامپ دنبال می‌کند، تسلیم صد درصدی ایران و تسلط کامل بر کشورمان است. این چیزی است که تردیدی در آن وجود ندارد؛ یعنی هم تجربه تاریخی حاکی از این است و هم ماهیت استکباری ایالات متحده این موضوع را نشان می‌دهد که ترامپ به چیزی کمتر از تسلیم کامل ایران و این که آمریکا سیاست‌گذار و تعیین‌کننده سرنوشت کشورمان باشد، راضی نمی‌شود.

بازداشت موتورسواران نقاب‌دار در تهران
بازداشت موتورسواران نقاب‌دار در تهران

فرمانده پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران، از دستگیری دو سارق حرفه‌ای منازل در شرق تهران خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است