کد خبر : 371534
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۸ - 13:32
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نقوی‌حسینی: قالیباف در تهران دیگر برش ندارد؛ جریان جدیدی شورا را فتح می‌‎کند

فعال سیاسی گفت: مردم منتظر یک حرکت نو در حوزه مدیریت شهری هستند و تمایل ندارند که اعضای فعلی شوراها دوباره به پارلمان شهری راه یابند. یعنی فضای تهران می طلبد شورای شهر با اعضای جدیدی تشکیل شود.

نقوی‌حسینی: قالیباف در تهران دیگر برش ندارد؛ جریان جدیدی شورا را فتح می‌‎کند

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخابات تناسبی شورای شهر تهران به معنای تغییر شیوه رأی‌گیری‌ است: به جای روش فعلی «اکثریتی» -جایی که بیشترین آرا برندگان را تعیین می‌کند -کرسی‌های شورا بر اساس نسبت آرای هر فهرست یا حزب بین تمام شرکت‌کنندگان توزیع می‌شود.

در عمل یعنی اگر مثلاً فهرستی ۳۰ درصد آرای شهر را بگیرد، تقریباً ۳۰ درصد از کرسی‌های شورای شهر به آن فهرست تعلق می‌یابد؛ نه اینکه فهرست اول «همه» کرسی‌ها را ببرد.

این مدل تلاش دارد نمایندگی واقعی‌تر همه گرایش‌های سیاسی حتی اقلیت‌ها را فراهم کند، شانس ورود مستقل‌ها یا گروه‌های کوچک‌تر را بالا ببرد و مانع انحصار قدرت یک لیست شود.

سیدحسین نقوی حسینی در گفتگو با نامه‌نیوز درباره رقابت‌های مجموعه های سیاسی بر سر تصاحب کرسی های شورای شهر تهران گفت: وقتی انتخابات شورای شهر تناسبی شود تکثر قطبی است چون جریانات لیست های متفاوتی می دهند تا متناسب با آرایی که کسب می کنند یک تا چند کرسی را به دست آورند.

وی با بیان اینکه هر چه به زمان انتخابات نزدیکتر شویم تکثر لیست ها بیشتر و ائتلاف و اتحادها کمتر می شود، افزود: رقابت های مجموعه های سیاسی نشان می دهد هر جریانی تصور می کند می تواند سهم بیشتری را از کرسی های شورای شهر تهران به خود اختصاص دهد بنابراین در تهران شاهد لیست واحد جناحی نخواهیم بود.

این فعال سیاسی یادآور شد:‌ البته در جریان اصولگرایی تکثر فهرست ها خیلی بیشتر می شود چون هر مجموعه‌ای فرد مطلوب خود را برای تصدی کرسی شهردار تهران درنظر دارد بنابراین درباره شهردار بعدی تنوع دیدگاه میان مجموعه ها دیده می‌شود. البته موضوع مهمتر میزان مشارکت مردم است که در جای خود اهمیت دارد و باید به آن پرداخت.

وی افزود: شانس جریان حامی آقای زاکانی و مدعی ادامه‌دهنده راه آقای زاکانی در انتخابات شورای شهر تهران کم خواهد بود چون مردم به شدت از وضعیت فعلی شهرداری و شورای شهر ناراضی هستند. آن دسته از اعضای شورای شهر تهران هم که منتقد زاکانی بودند نتوانستند مرزبندی خود را با زاکانی برای مردم روشن کنند چون شهردار تهران هر طور خواست عمل کرد و هیچ کسی هم از شورا نتوانست جلوی او را بگیرد بنابراین این گروه هم اگر دوباره کاندیدا شوند اقبال چندانی از طرف شهروندان تهرانی دریافت نخواهند کرد.

این نماینده ادوار مجلس درباره عزم جریان حامی قالیباف برای حضور قوی در انتخابات شورای شهر تهران اظهار کرد:‌ زمانی آقای قالیباف در تعیین اعضای شورای شهر شاخص بود، یعنی وقتی از فهرستی حمایت می کرد،‌ مردم به آن فهرست استقبال نشان می دادند اما‌ آقای قالیباف ۲ دوره ریاست مجلس بر عهده دارد و فاصله اش دیگر با شهرداری تهران زیاد شده است. ضمن آنکه تیم آقای قالیباف نیز به چند بخش تقسیم شدند بنابراین آنها نمی توانند خیلی تأثیرگذار باشند.

وی ادامه داد: فضا برای شکل گیری یک حرکت جدید وجود دارد، اگر جریانات حامی دولت اعم از اصولگرا و اصلاح طلب بتوانند فهرست منطقی و توانمندی را تدوین کنند این فهرست بهتر مورد استقبال قرار می گیرد. البته به این شرط که با کسی به میدان بیایند که اقبال عمومی داشته باشد و نه چهره های قدیمی.

نقوی گفت: شورای شهر بعدی تهران می تواند همسو با دولت باشد بالاخره مردم منتظر یک حرکت نو در حوزه مدیریت شهری هستند و تمایل ندارند که اعضای فعلی شوراها دوباره به پارلمان شهری راه یابند. یعنی فضای تهران می طلبد شورای شهر با اعضای جدیدی تشکیل شود.

اخبار مرتبط:
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند

سروش محلاتی، پژوهشگر دینی گفت: جامعه ما جامعه دینی است و غالب مردم گرایش دینی دارند، ولی تفاوتی روشن بین گرایش دینی اکثر مردم با گرایش دینی غالب علما هست. اهمیتی که علما برای جنبه های صوری و ظاهری دین قائل اند برای بسیاری از مردم دیندار وجود ندارد.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟
فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟

امیر سرتیپ جانباز ناصر محمدی‌فر در زمان جنگ، فرماندهی گردان ۲۳۴ زرهی، تیپ دوم لشکر ۸۸ زرهی، جانشینی لشکر ۸۸، فرماندهی لشکر ۱۶ زرهی و فرماندهی لشکر ۸۱ زرهی را بر عهده داشت.

کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است
کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است

حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: «احتمال جنگ بسیار زیاد است. اما اگر بر اساس منطق جنگی به شرایط موجود نگاه کند، نباید جنگی رخ دهد، چراکه وقوع جنگ گسترده منطقه ای می تواند به ساقط شدن دولت ترامپ منتهی شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است