به گزارش سایت خبری مدارا: اقتصاد ۱۲۰: حسین محمدی، رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی، از افت چشمگیر مراجعه مردم به رستورانها خبر داد و گفت میزان حضور مشتریان نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است.
او با بیان اینکه در یک سال اخیر هزینههای مواد اولیه به شکل «وحشتناک و روزانه» افزایش یافته، توضیح داد: «قیمت گوشت، روغن و حبوبات مرتب بالا میرود و رستورانها مجبور شدند چندین بار نرخ غذا را تغییر دهند. این شرایط باعث شده مردم دیگر تمایلی به غذا خوردن در رستوران نداشته باشند.»
محمدی افزود: «الان قیمت یک ساندویچ فلافل به حدود ۲۰۰ هزار تومان رسیده و همین هم برای بسیاری از مردم سخت است؛ چه برسد به چلوکباب ۵۰۰ هزار تومانی.»
به گفته او ادامه این روند میتواند کسبوکارهای وابسته به صنعت غذا را با چالشهای بیشتری مواجه کند.