کد خبر : 371083
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۵ - 19:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

قالیباف: برخی دنبال کنندگان موضوع حجاب دغدغه حجاب ندارند

رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در عفاف و حجاب هیچ کمبود قانونی نداریم، برخی دنبال کنندگان موضوع حجاب دغدغه حجاب ندارند.

قالیباف: برخی دنبال کنندگان موضوع حجاب دغدغه حجاب ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در عفاف و حجاب هیچ کمبود قانونی نداریم، برخی دنبال کنندگان موضوع حجاب دغدغه حجاب ندارند.

قالیباف گفت: امروز برای عفاف و حجاب هیچ کمبود قانونی نداریم و رئیس محترم قوه قضائیه طی هفته های اخیر به این موضوع اشاره کرده اند.

وی اضافه کرد: معتقدم امروز برخی کسانی که موضوع عفاف و حجاب را دنبال می کنند در واقع دغدغه فرهنگی و حجاب ندارند بلکه دغدغه سیاسی دارند که برای این کار مضر است؛ من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم. در استان های مختلف این موضوعات را با نخبگان و کارشناسان مختلف دانشگاهی و حوزوی دنبال کردم که چند جلسه آن در مشهد برگزار شد و حجاب دغدغه جدی و اساسی ماست.

قالیباف  در ادامه تأکید کرد: ما به حکمرانی در فضای مجازی قائل هستیم چرا که فضای مجازی به صورت روزانه در زندگی مردم از جمله آموزش، خرید و فروش، ارز دیجتیالی و… تاثیر دارد و ممکن است کلاهبرداری هایی انجام شود مقابله با تخلفات، قانون می خواهد و هیچ کشوری در دنیا در حوزه فضای مجازی فاقد حکمرانی نیست.

وی افزود: در شورای عالی فضای مجازی یک مصوبه ۳۲ بندی تصویب و ابلاغ شده که در حال پیگیری است و این مصوبه هم حکمرانی در فضای مجازی را  دنبال می کند و هم خارج شدن واتساپ از فیلتر و بعد از آن تلگرام از جمله این موارد است.

رئیس مجلس در همین زمینه تاکید کرد: اینکه امروز فیلترینگ انجام شود که بالای ۷۰ درصد مردم با فیلترشکن ها وارد فضای مجازی می شوند را نمی پذیریم چرا که باعث آثار ضد امنیتی و ضد اخلاقی برای مردم می شود.

اخبار مرتبط:
خبر مهم برای کسانی که اعتبار کالابرگشان را خرج نکردند/مراقب ابطال کالابرگ باشید
خبر مهم برای کسانی که اعتبار کالابرگشان را خرج نکردند/مراقب ابطال کالابرگ باشید

امکان بهره‌مندی مشمولین از اعتبار کالابرگ ماه‌های استفاده نشده تا پایان اسفندماه فراهم است.

اولین واکنش دفتر حسن روحانی به گزارش فیگارو و نیویورک تایمز
اولین واکنش دفتر حسن روحانی به گزارش فیگارو و نیویورک تایمز

دفتر حسن روحانی در واکنش به گزارش‌های ادعایی رسانه‌های خارجی علیه مقامات کشور اعلام کرد: سناریوهای خیالی ادامه عملیات روانی برای ایجاد نگرانی در افکار عمومی است.

عراقچی فردا عازم ژنو می‌شود
عراقچی فردا عازم ژنو می‌شود

خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ مدعی شد که سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، روز چهارشنبه ۶ اسفند به‌منظور شرکت در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا راهی ژنو خواهد شد؛ مذاکراتی که قرار است روز پنجشنبه ۷ اسفند برگزار شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است