کد خبر : 370755
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ - 15:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

توضیحات سخنگوی مجلس درباره مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه: برخی رسانه‌ها به اشتباه این موضوع را منتشر کردند که مجلس سقف مهریه را ۱۴ سکه تعیین کرده در حالی که سقف مهریه در اختیار زوجین است

عباس گودرزی سخنگوی هیات ‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران در توضیح مصوبه امروز مجلس درباره تعیین سقف کیفری مهریه گفت: برخی رسانه‌ها به اشتباه این موضوع را منتشر کردند که مجلس سقف مهریه را ۱۴ سکه تعیین کرده در حالی که سقف مهریه یک سبقه و وجهه شرعی دارد و در اختیار زوجین است.

توضیحات سخنگوی مجلس درباره مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه: برخی رسانه‌ها به اشتباه این موضوع را منتشر کردند که مجلس سقف مهریه را ۱۴ سکه تعیین کرده در حالی که سقف مهریه در اختیار زوجین است

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایسنا نوشت: سخنگوی هیات ‌رئیسه مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره مصوبه مجلس مبنی بر تعیین سقف کیفری مهریه پرداخت.

عباس گودرزی سخنگوی هیات ‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران در توضیح مصوبه امروز مجلس درباره تعیین سقف کیفری مهریه گفت:  برخی رسانه‌ها به اشتباه این موضوع را منتشر کردند که مجلس سقف مهریه را ۱۴ سکه تعیین کرده در حالی که سقف مهریه یک سبقه و وجهه شرعی دارد و در اختیار زوجین است.
وی افزود: آنچه امروز مصوب شد، یکی از بخش‌های آن اصلاح ماده ۳ قانون مهریه بود یعنی مجلس‌تر دیونی که به دلیل دریافت مالی نبوده و مابازای مالی ندارد و از فرد وجهی دریافت نشده که امروز بخواهد پرداخت کند مانند مهریه، دیه جرایم غیرعمد و امثال آن، حبس‌زدایی کرد.
نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: در واقع گفته شد به جای حبس، تا ۱۴ سکه، پابند الکترونیکی نصب شود. پیش از این، حبس برای مهریه بیشتر از ۱۱۰ سکه  بود. ما ضمن حبس‌زدایی گفتیم که تا ۱۴ سکه، پابند الکترونیکی نصب شود.
گودرزی ادامه داد: بپذیریم که زندان جای بدهکار غیرعمدی نیست که وجهی مابه‌ازا دریافت نکرده است؛ زندان جای بزهکار است.
وی ادامه داد: همچنین پیشنهادی در مجلس به تصویب رسید که اگر در بررسی قاضی ثابت شود که فرد در پرداخت دیون خود امتناع می‌کند و اقدام به کتمان می‌نماید، می‌تواند حکم حبس صادر و اجرا کند. در واقع، پیش از این پیشنهاد، مجازات کمتر از ۱۴ سکه، کیفری و با نصب پابند اعمال می‌شد اما بیش از ۱۴ سکه، حقوقی می‌شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تمام این مصوبات منوط به تأیید شورای نگهبان است و باید منتظر نظر نهایی شورا بود.
اخبار مرتبط:
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم

معاون انرژی رئیس جمهور گفت: به لطف الهی و با تمام وجودم به عهدی که با مردم عزیزم بستم و قولی که به رئیس جمهور محترم دادم پایبند خواهم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است
وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.

قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است
قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است

قائم‌پناه تاکید کرد: مطلبی هم که راجع به مازوت سوزی و گازوئیل‌های با سولفور بالا مطرح شده، واقعیت ندارد، چرا که وارونگی هوا سال‌های سال بوده و ما نیز باید آنرا کاهش دهیم و این موضوع را وظیفه خود می‌دانیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است