کد خبر : 370629
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ - 00:09
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسن علی اکبری اظهار کرد: در سال ۱۳۹۳ فردی با همکاری ۲ نفر دیگر مرتکب قتل مرد میانسالی در شهر اصفهان شده که همان موقع با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی هر ۳ متهم شناسایی و دستگیر می‌شوند.

به نوشته مهر؛ رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان افزود: قاتل اصلی پرونده با حکم قضائی به اعدام محکوم و ۲ نفر دیگر به جرم مشارکت در قتل در زندان به سر می‌بردند تا که یکی از این افراد بعد از چند سال تحمل حبس به مرخصی اعزام و متواری می‌شود.

این مقام انتظامی ادامه داد: با انجام اقدامات تخصصی و پیچیده پلیسی بعد از گذشت ۷ سال، محکوم متواری توسط پلیس آگاهی استان شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر و روانه زندان شد.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

برخورد پلیس راهور اصفهان با تخلفات ساکن تشدید می‌شود
برخورد پلیس راهور اصفهان با تخلفات ساکن تشدید می‌شود

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: سد معبر و پارک‌های غیر مجاز علاوه بر ایجاد گره‌های سنگین ترافیکی، امنیت عبور و مرور را نیز مختل می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است