کد خبر : 370621
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ - 00:03
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۵ ژنراتور قاچاق در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان از کشف ۵ دستگاه ژنراتور خارجی قاچاق به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در بازرسی مأموران این پلیس از یک انبار خبرداد.

۵ ژنراتور قاچاق در اصفهان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ مهدی سبحانی فر اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق کالا، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اشراف اطلاعاتی از نگهداری لوازم الکترونیکی در یکی از انبارهای اطراف شهر اصفهان مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: مأموران ضمن هماهنگی قضائی به این انبار اعزام و در بازرسی از محل موفق شدند ۵ دستگاه ژنراتور خارجی قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود را کشف کنند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان ارزش دستگاه‌های قاچاق کشف شده را ۵۰ میلیارد ریال اعلام و گفت: در این رابطه یک متهم شناسایی که با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

اخبار مرتبط:
۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات اصفهان طی چهار سال رفع شد
۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات اصفهان طی چهار سال رفع شد

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: طی چهار سال گذشته ۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات شهر شناسایی و رفع شد.

دپوی ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری قاچاق در اصفهان کشف شد
دپوی ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری قاچاق در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و کشف یک انبار بزرگ لوازم اداری قاچاق در این شهر خبر داد.

افزایش ۱۱۸ درصدی بارندگی در اصفهان؛ تنش‌آبی برطرف نشده است
افزایش ۱۱۸ درصدی بارندگی در اصفهان؛ تنش‌آبی برطرف نشده است

معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به افزایش ۱۱۸ درصدی میانگین بارندگی استان در سال جاری، گفت: بارش‌ها در بهار ۱۴۰۵ در حد نرمال و طبیعی منطقه خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است