کد خبر : 369025
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۰۴ - 18:23
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده خاش در مجلس: در روستا‌ها همه منابع آبی، کشاورزی، زراعت، باغات و دام‌ها در حال از بین رفتن هستند

نماینده مردم خاش در مجلس خواستار توجه ویژه و جبران خسارات ناشی از خشکسالی به مردم سیستان و بلوچستان شد که ادامه روند آن باعث مهاجرت روستانشینان و عشایر به حاشیه شهرها شده است.

نماینده خاش در مجلس: در روستا‌ها همه منابع آبی، کشاورزی، زراعت، باغات و دام‌ها در حال از بین رفتن هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: علی کُرد در نشست علنی صبح امروز(سه شنبه، ۴ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت ایام سوگواری حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت هفته بسیج، خطاب به رئیس جمهور گفت: عملکرد دولت در زدودن محرومیت، ارائه خدمات به مردم، حل ناترازی انرژی، کنترل بازار و جلوگیری از تورم و کنترل نرخ ارز، فعالیت پروژه ها و تخصیص اعتبارات ملی و استانی، اجرای عدالت در استخدام و وضعیت فعالیت مرزهای جنوب شرقی قابل قبول نیست.

نماینده مردم خاش، نصرت آباد، میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی در ادامه عملکرد تعدادی از وزرا و رؤسای سازمان های دولت را ناکارآمد، ناتوان و ضعیف توصیف کرد و گفت: آنها علیرغم سؤال، تفحص و استیضاح نتوانسته اند وظایف خویش را مطابق قانون و حق ملت انجام دهند لذا باید نسبت به عزل این وزرا، به خاطر رفاه ملت، آرامش جامعه و جایگاه دولت اقدام شود.

وی در ادامه با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در آتش داغ خشکسالی متوالی و بی مهری دولت می سوزد، عنوان کرد: همه منابع آبی، کشاورزی، زراعت، باغات و دام ها در حال از بین رفتن هستند و مردم از روستاها به حاشیه شهرها کوچ می کنند و عملا روستاها و مناطق عشایری که مراکز تولید و اشتغال هستند، تخلیه شده اند.

کُرد افزود: مسئولان و دستگاه های اجرایی دولت به وظایف خود به خاطر ماندگی این قشر محروم، مظلوم و بی دفاع روستایی اقدام خوبی نکرده اند از این رو مسأله خشکسالی، بحران طوفان ها و جبران خسارات باید در هیأت دولت، مصوباتی با تخصیص اعتبارات ویژه و موردی داشته باشد. در همین راستا باید مسئولانی از وزارت کشور، وزارت کشاورزی، معاونت توسعه روستایی، وزارت نیرو، وزارت بهداشت و وزارت راه به استان اعزام شوند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با بیان اینکه امروز استان سیستان و بلوچستان نیاز به نگاه ویژه دولت و اقدامات عملی و اجرایی دارد، اظهار داشت: وزیر راه باید به وضعیت راه های روستایی و شهری در حوزه انتخابیه خاش و سایر مناطق آن رسیدگی کند که وضعیت اسفناک، نگران کننده و غیرقابل تردد دارند. این راه ها نیاز مبرم به روکش آسفالت دارند.

وی اضافه کرد: پروژه های احداث راه برخی از بخش های حوزه انتخابیه نیز نیمه کاره مانده که نیازمند توجه ویژه است؛ برخی از پروژه ها نیز نیاز به مطالعه و اخذ مجوز ماده ۲۳ دارد. چگونگی واگذاری زمین برای احداث مسکن در میرجاوه باعث بروز نارضایتی شده است.

کُرد در ادامه خطاب به وزیر نفت به بیان نیازهای مردم منطقه در این حوزه پرداخت و عنوان کرد: گازرسانی، نصب علمک، واگذاری انشعاب گاز، ساخت و آماده شدن ایستگاه های گاز در حوزه انتخابیه خاش، میرجاوه، کورین و نصرت آباد به کندی انجام می شود و درباره علت آن باید توضیح داده شود.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در پایان خاطرنشان کرد: سهمیه بنزین به خودروهای شخصی بسیار ناچیز بوده و باید افزایش یابد. تأمین سوخت ادوات کشاورزی و صنعتی نیز با مشکلاتی مواجه شده که دستگاه متولی باید نسبت به رفع مشکل تأخیر در تخصیص سوخت اقدام کند.

اخبار مرتبط:
سخنگوی دولت: با گذشت بیش از ۴۰ روز از حوادث دی ماه، زخم‌های جامعه همچنان تازه است
سخنگوی دولت: با گذشت بیش از ۴۰ روز از حوادث دی ماه، زخم‌های جامعه همچنان تازه است

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه بررسی دقیق عوامل حوادث دی ماه در دستور کار قرار دارد و دولت نیز مسئولیت‌ پذیر و پاسخگو، گفت: با تکیه بر عقلانیت و اعتماد جمعی و پذیرش خطاها، ناکارآمدی‌ها و غفلت‌ها، از این بحران نیز به لطف خداوند عبور خواهیم کرد.

واکنش پلیس فتا به هک یکی از سامانه‌های ارسال انبوه پیامک: مسدودسازی سر شماره ارسال کننده/ پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شد
واکنش پلیس فتا به هک یکی از سامانه‌های ارسال انبوه پیامک: مسدودسازی سر شماره ارسال کننده/ پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شد

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از مسدودسازی سرشماره ارسال‌کننده پیامک برای تعدادی از شهروندان خبر داد و اعلام کرد: پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شده و رسیدگی به ابعاد مختلف آن ادامه دارد.

روزنامه اصولگرا: گزارش‌های رسانه‌های خارجی مانند خروج سید محمد خاتمی از کشور، مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است
روزنامه اصولگرا: گزارش‌های رسانه‌های خارجی مانند خروج سید محمد خاتمی از کشور، مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است

فرهیختگان نوشت: خبری منتشر شد که مدعی خروج محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات از کشور بود. موضوعی که بلافاصله تکذیب شد و حتی صحبت‌هایی از سوی خاتمی با محوریت انسجام ملی انتشار یافت. این اولین‌بار نیست که ترامپ هم‌زمان با مذاکره، نمایش‌های میدانی و رسانه‌ای را پیش می‌برد؛ اما نکته مهم اینجاست که بدانیم این گزارش‌های رسانه‌ای مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است