کد خبر : 368912
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۰۲ - 19:59
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی نژاد صبح یکشنبه در جمع بسیج ادارات استان اصفهان با تأکید بر «همراهی جهادی و وحدت در عمل برای خدمت به مردم» اظهار کرد: همکاران بسیجی، یاوران امین نظام و دلسوزان مردم؛ امروز در میدانی جدید از جهاد قرار داریم، میدان خدمت‌رسانی و حل مشکلات مردم. بسیج تنها یک سازمان نیست، بلکه روحیه، مکتب و عزمی استعلایی برای ساختن و خدمت کردن است.

به نوشته مهر؛ وی نخستین راهبرد را همگرایی ادارات در مسیر خدمت دانست و ابراز کرد: وحدت ما رمز پیروزی ماست و باید مرزهای اداری را برای خدمت به مردم محو کنیم. اقدام عملی آن، تشکیل کارگروه‌های مشترک فرادستگاهی با محوریت بسیج ادارات برای حل مسائل پیچیده و بین‌بخشی همچون اشتغال جوانان، رفع محرومیت از مناطق کم‌برخوردار و آسیب‌های اجتماعی است. دومین راهبرد، نوآوری و چابکی در خدمت‌رسانی اعلام شد؛ به گفته وی، بسیجی باید پیشگام و خلاق باشد و با روش‌های نو، خدمت را به خانه مردم ببرد. این مسیر با راه‌اندازی ایستگاه‌های خدمات سریع بسیج در مناطق محروم دنبال خواهد شد که خدمات حقوقی، سلامت، آموزشی و اداری عرضه می‌کنند.

استاندار اصفهان سومین راهبرد را گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره و دلداده با مردم عنوان کرد و افزود: بسیجی پل مطمئن ارتباطی دولت و ملت است و باید صدای مردم باشد. طرح «هر بسیجی، یک رابط امین» در محلات برای شناسایی و پیگیری مستقیم مشکلات اجرا خواهد شد. چهارمین راهبرد، الگوسازی اخلاق خدمت‌گزاری است که بر معرفی بسیجیان نمونه بر اساس معیارهای اخلاقی، اخلاص، تواضع، حیا، عفاف، حجاب، خلاقیت و تأثیرگذاری در رضایت مردم تمرکز دارد. پنجمین راهبرد، توانمندسازی برای خدمت مؤثرتر اعلام شد و شامل برگزاری دوره‌های مهارت‌های ارتباطی، مدیریت بحران، زیست عفیفانه، فناوری نوظهور و حقوق شهروندی برای ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی بسیجیان است.

به گفته وی، ششمین راهبرد، پروژه‌های جهادی شهری و روستایی است که روحیه جهادی سازندگی را به قلب شهرها و روستاهای استان می‌آورد و پروژه‌های پایان‌بخشی به محرومیت در آموزش، بهداشت، عمران و فناوری را دنبال می‌کند.هفتمین راهبرد، شفافیت و پاسخگویی عنوان شد که با ایجاد سامانه شفافیت و گزارش‌دهی خدمات بسیجیان، اطلاع‌رسانی عمومی و جلب اعتماد مردم انجام می‌شود.

جمالی نژاد گفت: بیایید با هم‌پیمانی و عزمی راسخ، استان اصفهان را به الگویی از مدیریت جهادی، خدمت‌گزاری صادقانه و وحدت عملی تبدیل کنیم. بسیج امروز پیشرفته‌ترین و مردمی‌ترین نیروی تحول‌آفرین و مخلص در عرصه سازندگی است و پیروزی در این میدان، لبخند رضایت بر لبان مردم نجیب اصفهان خواهد نشاند.

اخبار مرتبط:
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت
فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت

رئیس مرکز اورژانس کاشان گفت: تصادف در آزادراه قم کاشان دو فوتی و یک مصدوم در پی داشت.

حریق انبار لوازم یدکی در منزل قدیمی خیابان خلجا مهار شد
حریق انبار لوازم یدکی در منزل قدیمی خیابان خلجا مهار شد

سخنگوی سازمان آتش نشانی اصفهان گفت: حریق گسترده در یک منزل قدیمی مورد استفاده به‌عنوان انبار لوازم یدکی خودرو در خیابان خلجا با تلاش آتش‌نشانان مهار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است