کد خبر : 368720
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۰۱ - 15:41
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: ۱۵ هزار پزشک به جای طبابت وارد حوزه ساخت و ساز، طلا و زیبایی شده‌اند

علی اصغر باقرزاده، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم تمایل تعداد زیادی پزشک به طبابت، گفت: آمار قطعی نشان می‌دهد بیش از ۱۵ هزار پزشک البته آماری غیررسمی تا ۳۰ هزار نفر، به دلایلی چون مهاجرت یا انجام کسب‌وکارهای دیگر مانند طلا فروشی، ساخت و ساز، یا بیزینس‌های زیبایی گم شده و به عبارت دیگر، وارد طبابت نمی‌شوند.

نماینده مجلس: ۱۵ هزار پزشک به جای طبابت وارد حوزه ساخت و ساز، طلا و زیبایی شده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی اصغر باقرزاده، علی اصغر باقرزاده، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش ظرفیت پزشکی اظهار داشت: قانون بودجه افزایش را نشان می‌دهد، اما آنچه باید افزایش می‌یافت، بسیار بیشتر از این مقدار بود. با وجود افزایش تعداد پزشکان، تناسب در زیرساخت‌های آموزش پزشکی، به ویژه تعداد بیمارستان‌ها و اعضای هیئت علمی، رعایت نشده است.

 باقرزاده در خصوص گم شدن حدود ۱۵ هزار پزشک، گفت: دولت برای تربیت یک پزشک عمومی میلیاردها تومان هزینه می‌کند و با این سرمایه‌گذاری، اگر پزشکان به چرخه کار خصوصا در مناطق محروم وارد نشوند، بی‌فایده است. آمار قطعی نشان می‌دهد بیش از ۱۵ هزار پزشک البته آماری غیررسمی تا ۳۰ هزار نفر، به دلایلی چون مهاجرت یا انجام کسب‌وکارهای دیگر مانند طلا فروشی، ساخت و ساز، یا بیزینس‌های زیبایی گم شده و به عبارت دیگر، وارد طبابت نمی‌شوند. بنابراین دغدغه اصلی باید این باشد که چرا پزشکان پس از اتمام تحصیل، کار طبابت نمی‌کنند، و این امر مستلزم برنامه‌ریزی برای توزیع عادلانه و درآمد مناسب است.

وی در ادامه به موضوع بیمه داروهای بیماران سرطانی اشاره کرد و گفت: اگر ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو حذف شود، هزینه‌های دارویی چند برابر خواهد شد؛ به عنوان مثال، دارویی که قبلاً با ارز ۲۸ هزار تومانی، یک میلیون تومان قیمت داشته، چهار برابر می شود. من هشدار می دهم که با دارو نباید بازی کرد و سلامت مردم امری تفریحی نیست که بتوان آن را نخورد یا نپوشید.

باقرزاده این وضعیت را ناشی از سیاست‌های غلط ارزی دانست و تأکید کرد: در برنامه هفتم، سهم پرداختی از جیب مردم باید ۳۰ درصد باشد، نه ۷۰ درصد؛ بنابراین مجلس در پیگیری‌های نظارتی محکم ایستاده‌ تا جلوی این اتفاق را بگیرد و از دولت خواستار اصلاح سیاست‌هایش در حوزه ارز دارو هستیم.

اخبار مرتبط:
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران
هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئوهای جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.

روزنامه اصولگرا خطاب به صداوسیما: چرا در باره مهاجرت نخبگان هیچ احساس مسئولیتی ندارید؟
روزنامه اصولگرا خطاب به صداوسیما: چرا در باره مهاجرت نخبگان هیچ احساس مسئولیتی ندارید؟

روزنامه اصولگرای جوان نوشت: سال‌هاست که خروج سرمایه انسانی ایران از یک زنگ هشدار عبور کرده و تبدیل به یک آژیر خطر دائمی شده است؛ آژیری که ساختارهای قانونی، سیاستگذار و حتی نهادهایی که وظیفه‌شان محافظت از سرمایه انسانی است، آن را می‌شنوند، اما هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند. در این میان، رسانه ملی که می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در مدیریت افکار عمومی، امید اجتماعی و بازنمایی واقعیت جهان غرب داشته باشد، خود را کنار کشیده و به سیاق همان ساختارهای ناکارآمد، بی‌عملی را به وظیفه اصلی خود تبدیل کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است