کد خبر : 368703
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۰۱ - 15:14
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زیدآبادی خطاب به عراقچی: بگویید نمی‌خواهیم خلاص!

"آقای عراقچی، اگر واقعاً می‌خواهید پس چرا در جهت تغییر شرایط اقدامی نمی‌کنید؟ و اگر نمی‌خواهید، دیگر چرا با تکرار مکرر دو-سه جمله کلیشه‌شده، بر خستگی و سرخوردگی مردم می‌افزایید؟ بگویید نمی‌خواهیم خلاص!"

زیدآبادی خطاب به عراقچی: بگویید نمی‌خواهیم خلاص!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرارو: احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در کانال تلگرامی خود نوشت:  فردی برای گشودن چشمه‌ای به راهی می‌رفت و در مسیرش به دیوار بلندی برخورد کرد و متوقف شد. وقتی از او پرسیدند پس گشودن چشمه چه شد؟ پاسخ داد: من می‌خواهم آن را بگشایم، اما مگر این دیوار را نمی‌بینید؟ این مانع بزرگی است!

از بس این حرف را تکرار کرد، ناظران عاصی شدند و گفتند؛ خب اگر تو واقعاً می‌خواهی راه چشمه را بگشایی چرا این همه وقت، خود را اسیر این دیوار کرده‌ای؟ چرا تحرکی برای عبور از این مانع به خود نمی‌دهی؟ چرا مثلاً نقبی از زیر آن نمی‌زنی؟ روشن و صریح بگو، دنبال این کار نیستم و اهمیتی به آن نمی‌دهم خلاص!

حالا حکایت کسانی چون کمال خرازی و عباس عراقچی مصداق کار آن بندۀ خدا شده است! هر چند روز یک بار تکرار می‌کنند که ما می‌خواهیم به توافق برسیم اما با این شرایط نمی‌شود!

اگر واقعاً می‌خواهید پس چرا در جهت تغییر شرایط اقدامی نمی‌کنید؟ و اگر نمی‌خواهید، دیگر چرا با تکرار مکرر دو-سۀ جملۀ کلیشه‌شده، بر خستگی و سرخوردگی مردم می‌افزایید؟ بگویید نمی‌خواهیم خلاص!

اخبار مرتبط:
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسرائیل به اقرار خودشان با یک اپیدمی به نام نفوذ و جاسوسی برای ایران در میان خود مواجه است، عنوان کرد: اخیراً اعلام کردند که یک افسر نیروی هوایی به‌عنوان جاسوس ایران دستگیر شد، اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد که اینها نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار کشور، دستگاه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی بود و ما شاهد یک ایرانِ مقتدر در جنگ دوازده‌روزه و دفاع مقدس بودیم و تخریب‌هایی بر رژیم تحمیل، که کاهش محبوبیت و جایگاه و منزلت رژیم در دنیا حاصل شد.

رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران
هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئوهای جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است