کد خبر : 368144
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۲۶ - 20:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

صادقی: ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود آزادسازی شد

مدیربهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ گفت:در راستای صیانت از منابع آبی و حریم اراضی ملی،تاکنون حدود ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود از تصرفات غیرمجاز پاکسازی شد.

صادقی: ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود آزادسازی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با ابلاغ مراجع ذی‌صلاح و پس از هماهنگی‌های لازم، عملیات آزادسازی اراضی تملیکی واقع در حریم و بستر دریاچه سد زاینده‌رود آغاز شده است. این اقدام با حضور کارشناسان واحد حفاظت دریاچه سد و پشتیبانی نیروهای انتظامی کلانتری مرکزی شهرستان چادگان در حال اجراست.

به نوشته مهر؛ تمام مراحل اجرای حکم در چارچوب ضوابط قانونی و بر اساس دستور قضائی انجام گرفته و بخش قابل‌توجهی از اراضی موردنظر رفع تصرف شده است.

احمدرضا صادقی، مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ در توضیح این عملیات اظهار کرد: عملیات مستمر آزادسازی اراضی واقع در محدوده مخزن سد زاینده‌رود در منطقه روستای مشهدکاوه از توابع چادگان، روز گذشته برای پنجمین روز متوالی طبق برنامه زمان‌بندی و زیر نظر مراجع ذی‌صلاح ادامه یافت.

وی با اشاره به حضور گروه‌های فنی و پشتیبانی انتظامی در محل افزود: این تیم‌ها در مرحله اخیر توانستند بخش‌های جدیدی از اراضی تصرف‌شده را آزاد کنند.

صادقی تأکید کرد: تمامی فعالیت‌ها بر اساس دستور قضائی و با رعایت کامل قوانین انجام می‌شود و تاکنون حدود ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی از تصرفات غیرقانونی پاکسازی شده است.

مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ با بیان اینکه روند آزادسازی بدون کوچک‌ترین تنش یا درگیری پیش رفته است، تصریح کرد: این موفقیت حاصل همکاری نزدیک میان واحدهای اجرایی، حفاظتی و نیروهای انتظامی است.

او همچنین از تلاش و همراهی مؤثر نیروهای انتظامی و تمامی عوامل اجرایی قدردانی کرد و گفت: نظارت‌های دقیق تا پایان پروژه ادامه خواهد داشت تا از هرگونه تعدی مجدد به اراضی ملی جلوگیری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، تداوم این اقدامات اهمیت فراوانی در حفاظت از منابع آبی و حریم طبیعی پیرامون دریاچه سد زاینده‌رود دارد.

زاینده‌رود با طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر، بزرگ‌ترین رودخانه منطقه مرکزی ایران است که از ارتفاعات زاگرس مرکزی سرچشمه می‌گیرد و پس از عبور از اصفهان به سمت شرق، به تالاب گاوخونی می‌ریزد.

اخبار مرتبط:
تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است
تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: تغییر اقلیم و کاهش بارندگی واقعیتی انکارناپذیر است و تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است.

تاجمیری: مهلت استعفای داوطلبان شوراها تا ۳۰ آبان است
تاجمیری: مهلت استعفای داوطلبان شوراها تا ۳۰ آبان است

مدیرکل سیاسی استانداری اصفهان از آغاز مهلت قانونی کناره‌گیری مسئولان ملی و استانی داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد و گفت این مهلت تا۳۰آبان است.

تشکیل خانه احزاب در اصفهان جدی شد
تشکیل خانه احزاب در اصفهان جدی شد

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از عزم جدی مدیریت استان برای تشکیل خانه احزاب خبر داد و گفت: این مجموعه بستر اصلی تحقق وفاق سیاسی و اجتماعی در استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است