کد خبر : 367998
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۲۶ - 12:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: شنیده‌های جدی حکایت از این دارد که دولت قصد دارد برای کارت سوخت جایگاه ها، نرخ سوم بنزین را اعمال کند

مالک شریعتی نماینده مجلس و عضو کمیسیون انرژی گفت: در خصوص نرخ سوم بنزین، دولت هنوز اعلام رسمی نکرده، اما شنیده‌های جدی حکایت از این دارد که دولت قصد دارد برای کارت سوخت جایگاه ها، نرخ سوم اعمال کند.

نماینده مجلس: شنیده‌های جدی حکایت از این دارد که دولت قصد دارد برای کارت سوخت جایگاه ها، نرخ سوم بنزین را اعمال کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مالک شریعتی نماینده مجلس و عضو کمیسیون انرژی گفت: در خصوص نرخ سوم بنزین، دولت هنوز اعلام رسمی نکرده، اما شنیده‌های جدی حکایت از این دارد که دولت قصد دارد برای کارت سوخت جایگاه ها، نرخ سوم اعمال کند.

او در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران افزود: ما این تصمیم را ناقص و بسیار ناکارآمد دارد. زیرا اساسا هیچ تغییری در کاهش قاچاق و کاهش مصرف نخواهد داشت و حتی اثر درآمدی‌ای هم که ایجاد می‌کند با تورم انتظاری که ایجاد می‌کند خنثی می‌شود.

او ادامه داد: به دولت توصیه می‌کنیم به قانون بودجه ۱۴۰۴ و احکام برنامه هفتم در ایجاد تنوع در سبد سوختی کشور و انتقال یارانه به آخر زنجیره دنبال کند تا دنبال قاچاق را بگیرد. در نهایت هم باید طرح انتقال سهمیه‌ها به کد ملی اجرا شود.

اخبار مرتبط:
سردار رادان: «نه به اعدام» ممکن است در برخی موضوعات مفید باشد، اما کسی که جوانان کشور را هدف قرار داده، مستحق عفو و بخشش نیست
سردار رادان: «نه به اعدام» ممکن است در برخی موضوعات مفید باشد، اما کسی که جوانان کشور را هدف قرار داده، مستحق عفو و بخشش نیست

سردار رادان با اشاره به ضرورت بازدارندگی قوانین گفت: قانون و مقررات باید بازدارنده باشد و نه اینکه طبق خواست دیگران بازدارندگی را از ما بگیرند. «نه به اعدام» ممکن است در برخی موضوعات مفید باشد، اما کسی که جوانان کشور ما و نظام را هدف قرار داده، کسانی که می‌خواهند جوانان کشور ما را به بی‌خاصیتی تبدیل کنند، مستحق عفو و بخشش نیستند. به اعتقاد من هزینه این افراد باید آنقدر بالا باشد که بازدارنده باشد، نه تشویق‌کننده.

سردار نامی: باید احمق باشند که به تهدیدات ادامه دهند/ توانایی‌هایی داریم که در جنگ ۱۲ روزه استفاده نکردیم
سردار نامی: باید احمق باشند که به تهدیدات ادامه دهند/ توانایی‌هایی داریم که در جنگ ۱۲ روزه استفاده نکردیم

یکی فرماندهان سابق سپاه در خصوص نقش قدرت موشکی ایران در پیروزی در جنگ ۱۲ روزه گفت: توان موشکی یکی از محوری‌ترین مجموعه‌ سلاح‌هایی بوده است که نقشی اثرگذار داشته است. اما قطعاً ما بسیاری از توانمندی‌ها را به دلیل اینکه این جنگ، جنگ همه‌جانبه‌ای نبوده، استفاده نکردیم؛ اگر احمق باشند باید به این تهدیدات ادامه دهند.

ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود

یک سیاست‌مدار اصلاح‌طلب در واکنش به سخنرانی محمد خاتمی در دیدار با اعضای انجمن اسلامی مدرسان دانشگاه‌ها گفت: تصورم این است جریان اصلاح‌طلب، از پزشکیان حمایت کرد و از این حمایت خود پشیمان نیست و این هم در گفته‌های آقای خاتمی بود که اگر انتقادی می‌شود، انتقادی برای بهتر شدن باشد نه انتقادی با رنگ و طعم پشیمانی؛ زیرا واقعاً پزشکیان همان است که بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است