کد خبر : 36713
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۰۷ - 20:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۹ پادگان از داخل به خارج از شهرها منتقل شده است

۱۹ پادگان از داخل به خارج از شهرها منتقل شده است

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از انتقال ۱۹ پادگان از داخل به خارج از شهرها خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا :صدیف بدری  با اشاره به اقدامات وزارت دفاع برای انتقال پادگان ها از داخل به خارج از شهرها، گفت: خوشبختانه وزارت دفاع اقدامات قابل قبولی را در این عرصه صورت داده، به طوری که بر اساس آمارها، تاکنون حدود ۱۹ پادگان از داخل به خارج از شهرها منتقل شده است.

۱۰ هزار میلیارد تومان، ارزش اراضی پادگان های منتقل شده به خارج از شهرها

نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزارت دفاع برنامه ریزی مطلوبی را برای افزایش ارزش افزوده اراضی پادگان های منتقل شده، انجام داده به طوری که ارزش اراضی پادگان های منتقل شده حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.همچنین وزارت دفاع از فرصت های مربوطه به اراضی دولتی منابع طبیعی نیز استفاده مثبت انجام داده اند.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات وزارت دفاع، حضور در عرصه اطفای حریق بوده است، به طوری که در سه سال گذشته این وزارتخانه نقش موثری در خنثی کردن آتش سوزی های گسترده جنگل ها و مراتع داشته است.

وی ادامه داد: همچنین این وزارتخانه حدود ۲۲۰ میلیارد تومان تجهیزات مربوط به امدادرسانی و اطفای حریق به دستگاه های دیگر ارائه کرده اند.

بدری تصریح کرد: از طرف دیگر وزارت دفاع حدود ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان پروژه در سال ۹۷ اجرایی کرده و همچنین پروژه هایی با منابع ارزی عملیاتی شده است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: بخشی از پروژه های اجرا شده توسط وزارت دفاع در دهه فجر امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است