کد خبر : 366828
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ - 13:17
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

تجمع اعتراضی مالباختگان برج مشهور مقابل ستاد ارتش

امروز جمعی از ساکنان مجتمع مسکونی فلورا در مقابل ستاد ارتش در چهارراه قصر تجمع کردند. این تجمع در اعتراض به تاخیر در تکمیل پروژه و مشکلات مربوط به تحویل واحدهای خریداری شده صورت گرفت.

تجمع اعتراضی مالباختگان برج مشهور مقابل ستاد ارتش

به گزارش سایت خبری مدارا:  امروز جمعی از ساکنان مجتمع مسکونی فلورا در مقابل ستاد ارتش در چهارراه قصر تجمع کردند. این تجمع در اعتراض به تاخیر در تکمیل پروژه و مشکلات مربوط به تحویل واحدهای خریداری شده صورت گرفت.

بر اساس گفته‌های معترضان، پروژه برج فلورا قرار بوده به صورت مشارکتی بین یک شرکت ترکیه‌ای و یکی از بخش‌های ارتش اجرا شود. ارتش در این محدوده، ۷ هزار متر زمین داشته و معترضان معتقدند این زمین باید برای تکمیل برج مورد استفاده قرار گیرد تا سرمایه‌گذاران و خریداران واحدها بتوانند ملک خود را دریافت کنند.

تجمع‌کنندگان در حاشیه  این تجمع  با سردادن شعارهایی از مسئولان ارتش، به ویژه سرلشگر امیر حاتمی، درخواست کمک کردند و از ایشان با شعار «حاتمی باغیرت» خواستند تا در رفع مشکلات و تسریع تکمیل پروژه فلورا اقدام کنند.

ساکنان معترض اعلام کردند که ماه‌هاست پروژه نیمه‌تمام مانده و خریداری واحدها با مشکلات جدی مواجه شده است و اکنون خواستار شفاف‌سازی و پاسخگویی مسئولان مربوطه هستند.

photo_2025-11-09_11-35-43

 

یکی از معترضان پیشتر به جزئیات بیشتری در خصوص این اتفاق اشاره کرده بود: «تجمع امروز مقابل ستاد ارتش در واقع حمایتی از ارتش است. ماجرا از این قرار است که مالباختگان برج  فلورا در شهرک شهید بهشتی، از سال ۱۳۹۸ تاکنون پول‌های خود را برای خرید واحدهای این مجتمع پرداخت کرده‌اند. این مجتمع در واقع زمینش متعلق به ارتش بوده و سازنده آن یک شرکت ترکیه‌ای با مدیریت آقای امانت بوده است. این شرکت خلف وعده کرده و قرار بود تا سال ۱۴۰۱ واحدها را تحویل دهد، اما تاکنون ساخته نشده و تنها ۴۰ درصد پیشرفت داشته است و کار از حدود یک سال و نیم پیش متوقف شده است.

هدف از این تجمع این  بود که با کمک سرلشگر حاتمی، صدای مردم شنیده شود و ارتش از بنیاد تعاون خود بخواهد که این سازنده ترکیه‌ای بدعهد را مجازات کند. علاوه بر این، هفت هزار متر سهم تجاری ارتش وجود دارد که در صورت فروش می‌تواند کمک مالی خوبی برای ما باشد.»

پیشتر گفته بودیم که امیر سرتیپ آقایی، مدیرعاملی بنیاد تعاون ارتش  در واکنش به این ماجرا قول مساعدت داده و ظاهرا قرار است با تشکیل جلسه‌ای به همراه هیات مدیره سازنده  برج فلورا به مساله مهم مالکان این برج رسیدگی شود.

نکته تلخ ماجرا اینجاست که ظاهرا پس از تجمع هفته گذشته، یکی از مالباختگان در اثر فشارهای وارده و به دلیل سکته جان خود را از دست داده است.

photo_2025-11-09_11-42-17

اخبار مرتبط:
تشکری هاشمی، عضو شورای شهر: نرخ طرح ترافیک سال آینده تهران با افزایش ۴۱ درصدی و قیمت پایه ۱۴۵ هزار تومان، تصویب شد
تشکری هاشمی، عضو شورای شهر: نرخ طرح ترافیک سال آینده تهران با افزایش ۴۱ درصدی و قیمت پایه ۱۴۵ هزار تومان، تصویب شد

لایحه طرح ترافیک سال ۱۴۰۵ امروز پس از بررسی در صحن علنی شورای شهر تهران با رای اکثریت اعضای شورا با ۴۱ درصد افزایش و نرخ پایه ۱۴۵ هزار تومان به تصویب رسید.

سخنگوی آموزش و پرورش: ‌در همان روزهای اولیه حوادث اخیر، تمام دانش‌آموزان دستگیر شده که فریب خورده بودند، آزاد شدند/ درباره تعداد آن‌ها اطلاعی ندارم
سخنگوی آموزش و پرورش: ‌در همان روزهای اولیه حوادث اخیر، تمام دانش‌آموزان دستگیر شده که فریب خورده بودند، آزاد شدند/ درباره تعداد آن‌ها اطلاعی ندارم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره حوادث اخیر گفت: تا جایی که به من اطلاع دادند، با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش، در همان روزهای اولیه تمام دانش آموزان دستگیر شده که فریب دشمنان را خورده بودند، آزاد شدند و برای مشاوره به واحدهای مشاوره ارجاع داده شده‌اند اما درباره تعداد آنها، بنده اطلاعی ندارم.

قالیباف: در یک بزنگاه و پیچ تاریخی هستیم/ غفلت، اشتباه یا محاسبه غلط می‌تواند هزینه هنگفتی داشته باشد
قالیباف: در یک بزنگاه و پیچ تاریخی هستیم/ غفلت، اشتباه یا محاسبه غلط می‌تواند هزینه هنگفتی داشته باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز فصل میوه دادن نهالی است که امام در جان و جهان ما گذاشت، گفت: از طرفی ما باید به خودمان تلنگر بزنیم که در یک وضعیت بزنگاه و در یک پیچ تاریخی هستیم. غفلت، اشتباه یا محاسبه غلط یا ترس و وادادگی می‌تواند هزینه هنگفتی داشته باشد که در نهایت به دین و دنیای مردم و حتی به نسل‌های آینده ضربه می‌زند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است