کد خبر : 366825
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ - 13:09
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

یک غریبه، رییس هیئت مدیره پرسپولیس شد!

با اعلام رسمی باشگاه پرسپولیس عضو جدید به عنوان رییس هیئت مدیره انتخاب شد.

یک غریبه، رییس هیئت مدیره پرسپولیس شد!

به گزارش سایت خبری مدارا:  ورزش سه نوشت: از هفته گذشته اختلاف نظر پیرامون انتخاب رییس هیئت مدیره در باشگاه پرسپولیس وجود داشت و در نهایت علیرضا اردوبادی عضو جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به این سمت برگزیده شد.

او این هفته جانشین سیامک جلوه شد و خیلی سریع توانست پله ترقی را در باشگاه پرسپولیس طی کند و  به مهم‌ترین سمت در این باشگاه برسد و  رییس هیئت مدیره شود.  پیش از این پیمان حدادی رییس بود اما باتوجه به انتخاب او به عنوان مدیرعامل، باید رییس جدید انتخاب میشد.

0

در سوابق اردوبادی هیچ تجربه ورزشی دیده نمی‌شود. او در ۱۱ سمت مختلف بانک شهر به عنوان عضو هیئت مدیره و در ۳ مورد به عنوان مدیرعامل حضور داشت. نخستین تجربه او در سال ۱۳۸۹ با عضویت در هیئت مدیره شرکت ارتباط مشترک شهر رقم خورد و پس از آن در شرکتهای مختلف حضور داشت که آخرینش تامین آتیه کارکنان بانک شهر بود.

اردوبادی در شرکت تامین آتیه کارکنان بانک شهر به مدت چهار سال به عنوان مدیرعامل نیز حضور داشت اما از سال گذشته در عضویت هیچ هیئت مدیره ای حضور نداشته و حالا وارد باشگاه پرسپولیس خواهد شد تا به همراه دو عضو دیگر هیئت مدیره در این پست حضور داشته باشد.

نکته مهم اینکه احد میرزایی نماینده بانک تجارت که نایب رییس هیئت مدیره است، انتظار داشت او به عنوان رییس انتخاب شود اما بانک شهر اعلام کرد که رییس هیئت مدیره باید نماینده این بانک باشد.

بانک شهر هم اکنون سه عضو در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس دارد و  اکثریت را در اختیار گرفته و در عنی حال رییس نیز از جمع آنهاست.

در همین حال، پیش از این اعلام شد که اردوبادی مسئولیت حقوقی را نیز در باشگاه پرسپولیس برعهده گرفته و باتوجه به اینکه باشگاه درگیری پرونده‌های مختلف است، او هم کار دشواری پیش رو خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!

با وجود رایزنی‌های مثبت انجام شده، جلسه شورای تامین استان خراسان رضوی یک خروجی ناامیدکننده برای استقلالی‌ها داشت؛ عدم صدور مجوز میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) از نبرد استقلال و گل‌گهر.

پالس جدید؛ علیرضا بیرانوند پیگیر پنجره استقلال
پالس جدید؛ علیرضا بیرانوند پیگیر پنجره استقلال

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تراکتور که نقش اصلی در صعود تیمش به مرحله بعد جام حذفی را داشت، بعد از بازی پرحاشیه روز ۵شنبه برابر پرسپولیس با اشاره به گذشته‌اش در این تیم و احتمال گرفتن تصمیم‌هایی که ممکن است خیلی‌ها ناراحت شوند، صحبت‌هایی مطرح کرد که از نگاه بسیاری، کنایه‌ای غیرمستقیم به آینده فوتبالی او بود هرچند برخی این موضوع را به بازگشت احتمالی بیرو به پرسپولیس ربط دادند.

بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!
بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!

باشگاه استقلال در پی حواشی ایجاد شده در مورد غیبت برخی بازیکنان در سفر به بحرین توییتی را منتشر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است