کد خبر : 36663
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۰۴ - 23:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قبادی دانا رئیس بهزیستی کشور شد

قبادی دانا رئیس بهزیستی کشور شد

وحید قبادی دانا، طی حکمی از سوی محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به سمت معاون وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی کشور منصوب شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا :در حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است: نظر به شایستگی های علمی، تخصص و مراتب تعهد و تدین جناب عالی و در جهت تحقق بخشی به برنامه های دولت تدبیر و امید، مبنی بر استفاده از جوانان شایسته در مسئولیت های نظام جمهوری اسلامی ایران، به موجب این حکم شما را به عنوان « معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور» منصوب می کنم.

این حکم افزوده است: دستیابی به اهداف توسعه پایدار، مستلزم طراحی و تبیین رهیافت های بنیادین و ترسیم دورنمایی بلند مدت، از موقعیت و جامعه ای است که نسل های امروز و فردای آن ضمن تمهید تدابیر پیشگیرانه نسبت به افول سرمایه های اجتماعی، بتوانند با اعتماد کامل در مسیر تحقق آن گام بردارند و لازمه این مهم، امیدی برآمده از آرمان هایی است که اندیشه، رویکرد و رفتارهای فراروی مدیریت عمومی کشور، دولت و دستگاههای اجرایی را در چارچوب آن، هدفمند و معنادار می کند.

طبق این گزارش وحید قبادی دانا متولد ۱۳۵۶ دارای بورد فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران است.

از جمله سوابق اجتماعی، فرهنگی قبادی دانا می توان به ریاست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور، عضویت شورای اجتماعی کشور، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی، مشاور ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، عضو شورای مشورتی نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، عضو کارگروه تدوین نقشه راه و نحوه اجرایی سازی ماموریت فرهنگی، رئیس هیات مدیره شرکت شهر سالم شهرداری تهران، عضو ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و عضویت در شورای حمایت اجتماعی از کودکان کار و خیابان نام برد./ ایرنا

اخبار مرتبط:
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!

گروهی از بازماندگان تامین اجتماعی که تا صبح امروز حقوق آذر خود را دریافت نکرده‌اند، خواستار توجه جدی به مشکلات خود شدند.

نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است
نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این که سقوط بالگرد شهید رئیسی توسط دشمن صورت گرفته است، هیچ‌وقت نه رد شده و نه تأیید شده است. مردم عزیز ما دقت کنند؛ چرا که هر روز ما با یک فناوری و دستاوردهای سایبری مواجه می‌شویم که روز قبل از آن بی‌اطلاع بودیم.

ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند
ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند

سفیر سابق ایران در انگلیس گفت: پس از برجام متوجه شدیم که در منطقه نیز بسیاری از موقعیت‌ها را از دست داده‌ایم. سوریه به کلی از دست رفت، لبنان تضعیف شد و وضعیت فلسطین نیز به همین صورت پیش رفت. در سمتی دیگر روسیه خودش را از مسئله سوریه کنار کشید و اکنون ما با اروپا مواجه هستیم. به نوعی می‌توان گفت که قربانی حرف‌های روسیه شده‌ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است