کد خبر : 36663
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۰۴ - 23:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قبادی دانا رئیس بهزیستی کشور شد

قبادی دانا رئیس بهزیستی کشور شد

وحید قبادی دانا، طی حکمی از سوی محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به سمت معاون وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی کشور منصوب شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا :در حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است: نظر به شایستگی های علمی، تخصص و مراتب تعهد و تدین جناب عالی و در جهت تحقق بخشی به برنامه های دولت تدبیر و امید، مبنی بر استفاده از جوانان شایسته در مسئولیت های نظام جمهوری اسلامی ایران، به موجب این حکم شما را به عنوان « معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور» منصوب می کنم.

این حکم افزوده است: دستیابی به اهداف توسعه پایدار، مستلزم طراحی و تبیین رهیافت های بنیادین و ترسیم دورنمایی بلند مدت، از موقعیت و جامعه ای است که نسل های امروز و فردای آن ضمن تمهید تدابیر پیشگیرانه نسبت به افول سرمایه های اجتماعی، بتوانند با اعتماد کامل در مسیر تحقق آن گام بردارند و لازمه این مهم، امیدی برآمده از آرمان هایی است که اندیشه، رویکرد و رفتارهای فراروی مدیریت عمومی کشور، دولت و دستگاههای اجرایی را در چارچوب آن، هدفمند و معنادار می کند.

طبق این گزارش وحید قبادی دانا متولد ۱۳۵۶ دارای بورد فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران است.

از جمله سوابق اجتماعی، فرهنگی قبادی دانا می توان به ریاست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور، عضویت شورای اجتماعی کشور، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی، مشاور ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، عضو شورای مشورتی نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، عضو کارگروه تدوین نقشه راه و نحوه اجرایی سازی ماموریت فرهنگی، رئیس هیات مدیره شرکت شهر سالم شهرداری تهران، عضو ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و عضویت در شورای حمایت اجتماعی از کودکان کار و خیابان نام برد./ ایرنا

اخبار مرتبط:
عیادت پزشکیان از سقاب اصفهانی
عیادت پزشکیان از سقاب اصفهانی

رئیس جمهور با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از سقاب اصفهانی عیادت کرد.

فعال اصلاح‌طلب: آقای خاتمی، نگران  ناامیدی مَردم از اصلاح‌طلبان است
فعال اصلاح‌طلب: آقای خاتمی، نگران ناامیدی مَردم از اصلاح‌طلبان است

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در رابطه با چالش‌های موجود در گفتمان «وفاق ملی» دولت چهاردهم گفت: اساساً مسئله وفاق، فاقد تئوری مستدل و روشن در جهان است و بدیهی است که راهبردی که پشت آن تئوری وجود نداشته باشد، محکوم به شکست و ناکارآمدی است. پزشکیان به اسم وفاق، از رقبای اصلاح‌طلبان استفاده کرد و از رقبای خود بهره برد. این افراد ناکارآمد هستند؛ میان‌مایه‌اند، فرصت‌طلب‌اند و از درون دولت به دنبال ایجاد مانع هستند. به همین دلیل نیز هرگز حاضر نشدند در این یک سال از دولت دفاع کنند.

اکونومیست: فعلا روی توافق ایران و آمریکا حساب باز نکنید
اکونومیست: فعلا روی توافق ایران و آمریکا حساب باز نکنید

آیا توافقی در راه است؟ احتمال چنین چیزی پایین است. تفکر جادویی برای ایجاد یک پیشرفت واقعی کافی نیست، به‌ویژه وقتی طرفین سابقهٔ طولانیِ خصومت آمریکا و ایران را دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است