کد خبر : 366290
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ - 17:14
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارگاه بین‌المللی «جستجو و بازپیوند خانواده» در اصفهان برگزار شد

کارگاه بین‌المللی «جستجو و بازپیوند خانواده» در اصفهان با حضور رابطان جستجو از سراسر کشور و با همکاری کمیته بین المللی صلیب سرخ برگزار شد.

کارگاه بین‌المللی «جستجو و بازپیوند خانواده» در اصفهان برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کارگاه بین المللی جستجو و بازپیوند خانواده با حضور رابطان جستجو از استان‌های مختلف کشور روز دوشنبه ۱۲ آبان آغاز به کار کرد.

به نوشته مهر؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: این کارگاه با هدف آموزش تخصصی در زمینه جستجو و بازپیوند خانواده‌های جداشده از امروز آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.

مؤمنی افزود: این دوره آموزشی با هدف ارتقای دانش، مهارت و آمادگی رابطان جستجو در حوزه بازپیوند اعضای خانواده‌های جداشده در مسیر مهاجرت، بحران‌ها، سوانح طبیعی و مخاصمات مسلحانه برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با موضوعاتی همچون روش‌های شناسایی افراد مفقود، برقراری مجدد تماس بین اعضای خانواده، اصول اخلاقی و انسانی در پیگیری وضعیت افراد جدا افتاده و سازوکارهای بین‌المللی حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده آشنا می‌شوند.

این دوره با همکاری معاونت امور بین الملل جمعیت هلال احمر کشور و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و با بهره‌گیری از تجربیات ملی و منطقه‌ای طراحی شده و بخشی از مأموریت بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر در حفظ کرامت انسانی و بازگرداندن آرامش به خانواده‌های آسیب‌دیده به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط:
استاندار:فناوری‌های نوین صنعت نفت بارویکرد کربن صفر در اصفهان توسعه یافت
استاندار:فناوری‌های نوین صنعت نفت بارویکرد کربن صفر در اصفهان توسعه یافت

استاندار اصفهان از پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نفت و ارائه فناوری‌های نوین با رویکرد کربن صفر در این استان خبر داد.

مهروی‌پور: خدمات شهری نباید قربانی رقابت‌های انتخاباتی شود
مهروی‌پور: خدمات شهری نباید قربانی رقابت‌های انتخاباتی شود

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر ضرورت حفظ امانت‌داری در هزینه‌های شهری گفت: در آستانه انتخابات باید مراقب باشیم خدمات شهرداری به ابزار تبلیغاتی تبدیل نشود.

جمالی‌نژاد: اصفهان با تکیه بر دانش بومی به دیپلماسی جهانی رسیده است
جمالی‌نژاد: اصفهان با تکیه بر دانش بومی به دیپلماسی جهانی رسیده است

سفیر ارمنستان گفت: اصفهان باجایگاه ویژه خود نقطه‌ای راهبردی برای توسعه روابط ۲ کشور است و ارمنستان آمادگی کامل دارد تا سرمایه‌گذاری‌های مشترک با ایران را به سطح پایدار برساند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است