کد خبر : 366062
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۲ - 17:43
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال درگذشت

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال درگذشت.

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا: کامبیز آتابای، رئیس فدراسیون فوتبال ایران در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ صبح امروز در سن ۸۶ سالگی درگذشت.

خبرورزشی نوشت: فوتبال ایران در دوران ریاست آتابای دو قهرمانی در جام ملت‌های آسیا (۱۹۷۲، ۱۹۷۶) و نخستین صعودش به جام جهانی فوتبال در سال ۱۹۷۸ را تجربه کرد.
او همچنین تنها رئیس ایرانی کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز محسوب می‌شود.
اخبار مرتبط:
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است؛ اسناد لانه جاسوسی آمریکا نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا، نه ابزار تعامل، بلکه پوششی برای نفوذ، فریب، براندازی و کسب اطلاعات برای ضربه زدن در زمان مناسب است.

ستاد کل نیروهای مسلح: دشمن امکان تعدی مجدد را از دست داده است
ستاد کل نیروهای مسلح: دشمن امکان تعدی مجدد را از دست داده است

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان، تصریح کرد: دشمن، خود به خوبی می‌داند که در اثر ضربات دردناک و سیلی‌های محکم و پیاپی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و به دلیل انسجام و همبستگی ملت ایران، آمادگی نیروهای مسلح و به خصوص اراده الهی رهبر معظم انقلاب اسلامی، امکان تعدی مجدد را از دست داده است و می کوشد تا ملت مقاوم ایران را در وضعیت تعلیق «نه جنگ و نه صلح» قرار دهد.

تلاش چند پرسپولیسی برای جلوگیری از بازگشت سیدجلال حسینی
تلاش چند پرسپولیسی برای جلوگیری از بازگشت سیدجلال حسینی

برخی بازیکنان پرسپولیس در تلاش هستند تا مانع بازگشت مربی سابق این تیم به کادرفنی اوسمار شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است