کد خبر : 365237
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۰۶ - 12:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حمله دوباره قالیباف به اصلاح طلبان: مقابل سیاسیونی که امر ملی را به پای منافع جناحی قربانی می کنند، خواهم ایستاد

رئیس مجلس نوشت: با همه آنها که دلشان برای مردم و ایران عزیز می‌تپد، همدلیم و مقابل سیاسیونی که امر ملی را به پای منافع جناحی قربانی می‌کنند یا می‌خواهند اداره کشور را قفل کنند، خواهیم ایستاد.

حمله دوباره قالیباف به اصلاح طلبان: مقابل سیاسیونی که امر ملی را به پای منافع جناحی قربانی می کنند، خواهم ایستاد

به گزارش سایت خبری مدارا: قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با همه آن‌ها که دلشان برای مردم و ایران عزیز می‌تپد، همدلیم و مقابل سیاسیونی که امر ملی را به پای منافع جناحی قربانی می‌کنند یا می‌خواهند اداره کشور را قفل کنند، خواهیم ایستاد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر (عج) نوشت:

«‌دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر (عج) تذکری بموقع و بجا به ما مسئولین است. «مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ⁧امر ملی بر امر جناحی است.

‌در مسیر اتحاد و امنیت ملی و برای تأمین منافع مردم و کشور به دسته‌بندی‌های جناحی توجهی نداریم. با همهٔ آن‌ها که دلشان برای مردم و ایران عزیز می‌تپد همدلیم و مقابل سیاسیونی که امر ملی را به پای منافع جناحی قربانی می‌کنند یا می‌خواهند اداره کشور را قفل کنند، خواهیم ایستاد. «آینده» آغاز کار است نه پایان آن.»

اخبار مرتبط:
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۶ آبان ۱۴۰۴ را مشاهده می‌کنید.

کلیپ دختران هوادار فجر سپاسی کار دست پرسپولیس و استقلال داد/ دربی در شیراز منتفی شد
کلیپ دختران هوادار فجر سپاسی کار دست پرسپولیس و استقلال داد/ دربی در شیراز منتفی شد

در حالی که طی روز‌های گذشته گفته می‌شد استادیوم پارس شیراز میزبان دربی تهران خواهد بود به ناگاه و پس از بازی دو تیم فجر سپاسی و استقلال این ورزشگاه از فهرست میزبانان احتمالی شهرآورد پایتخت کنار گذاشته شد.

وزیر خارجه: برجام خاتمه نیافته و ایران اجرای تعهدات را متوقف کرده است
وزیر خارجه: برجام خاتمه نیافته و ایران اجرای تعهدات را متوقف کرده است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از برگزاری نشست این کمیسیون با حضور وزرای خارجه و اطلاعات خبر داد؛ در این جلسه نمایندگان درباره دیپلماسی اقتصادی، برجام، تحریم‌ها و بازرسی‌های آژانس پرسش‌هایی مطرح کردند که پاسخ‌ها واکنش‌های متفاوتی برانگیخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است