کد خبر : 36493
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱ - 21:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت مرغ افزایش یافت

قیمت مرغ افزایش یافت

بر اساس اعلام اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در تهران به ۱۴۳۰۰ تومان رسید که با قیمت جدید ۹۸۰۰ ستاد تنظیم بازار فاصله زیادی دارد.


به گزارش سایت خبری مدآرا قیمت امروز هر کیلوگرم مرغ گرم در تهران به رقم سرسام آور ۱۴۳۰۰ تومان رسید که از قیمتی که کارگروه تنظیم بازار جدیدا برای این محصول بر اساس هزینه های تولید ۹۸۰۰ تومان(با در نظر گرفتن ۵ در صد تغییرات) تعیین کرده است فاصله زیادی دارد.

بنابراین گزارش اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی نرخ هرکیلوگرم مرغ گرم ؛ استعلامی کشتارگاههای تهران در روز یکشنبه( ۹۷/۱۰/۰۲) ۱۳۱۰۰ تومان، پخش ۱۳۳۰۰ تومان، خرده فروشی۱۴۳۰۰ تومان، خرده فروشی مرغ شمال(در تهران) ۱۳۶۰۰ تومان، قیمت عمده مرغ کشتار شمال در میدان بهمن ۱۲۶۰۰ تومان و قیمت هرکیلوگرم سینه مرغ با کتف ۲۲۰۰۰ تومان، سینه بدون کتف ۲۳۰۰۰ تومان و فیله مرغ را ۲۵۰۰۰ تومان اعلام کرد.

در این اطلاعیه همچنین آمده است، قیمتهای اعلامی فوق نرخ استعلامی بوده و آنها میتوانید با توجه به فاکتور خرید رسمی و با احتساب ۱۰ درصد سود اقدام به فروش نمایند. همچنین اعلام شده این نرخ ها به صورت خرید نقدی است و به ازای هر ۱۰ روز تاخیر در هر کیلو ۱۰۰ تومان به قیمت پایه افزوده خواهد شد.

بنابراین گزارش، حمیدورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، قیمت مصوب جدید ستاد تنظیم بازار برای هر کیلوگرم مرغ را ۹۸۰۰ تومان با ۵ درصد تغییر اعلام کرد اما این نرخ نیز در بازار رعایت نمیشود. نرخ مصوب قبلی هرکیلوکرم مرغ در ستاد تنظیم بازار ۸۱۷۵ تومان بود.

ورناصری همچنین قیمتهای اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی را مطابق با قیمتهای بازار ندانست و آن را به نگاه صنفی این تشکل ربط داد.

بنابراین گزارش افزایش قیمت مرغ در بازار داخلی از زمانی آغاز شد که صادرات این محصول آزاد و زمینه عرضه این محصول در بازار کاهش یافت، این در حالی است که خبرگزاری تسنیم درباره خروج بی رویه این محصول از کشور هشدار داده بود./تسنیم

اخبار مرتبط:
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ کودک پذیرش می‌شوند و حدود ۴۰۰ خانواده دارای کودک بدسرپرست و بی‌سرپرست در خانه‌های کودکان و نوجوانان استان نگهداری می‌شوند.

اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود
اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود

سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به آغاز آب‌اندازی و رسیدن آب دریا به اصفهان گفت: فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله که قابلیت افزایش تا ۷۰ میلیون متر مکعب در سال را دارد، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می گیرد.

موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد
موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: موج گرمای تابستانی از امروز تا پایان هفته آینده اصفهان را در بر می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است