کد خبر : 36464
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱ - 20:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

‌بازار وکیل‌ شیراز در حال فروریختن

‌بازار وکیل‌ شیراز در حال فروریختن

به دنبال هشدار رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز، به مسئولان در خصوص احتمال ریزش سقف بازار وکیل شمالی، نایب رئیس این شورا نیز در توئیتی خواستار توجه رئیس دولت به این موضوع شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا بازار وکیل شیراز که زمان ساخت آن به دوران زندیه باز می‌گردد، بخشی از مجموعه تاریخی زندیه را شامل می‌شود و شامل ۲ بخش شمالی و جنوبی و بازارهای فرعی و سراها و بناهای بسیار شاخصی است.

چهارشنبه هفته گذشته رییس کمیسیون گردشگری شورای شهر شیراز در نشست مشترکی با اعضای هیئت رئیسه نظام مهندسی ساختمان فارس در خصوص بازار وکیل شمالی هشدار داد و اعلام کرد که این اثر تاریخی و بسیار با اهمیت در حال فروریختن است اما هیچ فریادرسی نیست.

سولماز دهقان تاکید دارد که نه شهرداری بودجه‌ای برای مرمت بازار در اختیار دارد و نه میراث فرهنگی به آن اهمیت می‌دهد و اعتبارات استانی هم پاسخگوی بحران بازار وکیل نیست.

در ادامه این هشدارها، نایب رییس شورای شهر شیراز نیز با انتشار توئیتی خواستار همکاری رئیس جمهور برای نجات بازار وکیل شد.

ابراهیم صبوری در پیام توئیتری خود آورده است؛ بازار وکیل شمالی در حال فروریختن است‌! آقای رئیس جمهور انتظار داریم با تدابیر ویژه این بنای عظیم تاریخی دوره زندیه را نجات دهید!

وی شهروندان را نیز دعوت کرده است به کمپین نجات بازار وکیل بپیوندند.

به گزارش ایسنا، از روز گذشته شاهد فعال شدن برخی از دوستداران میراث فرهنگی و گردشگری در فضای مجازی برای متوجه کردن افکار عمومی و نظر مسئولان و جلوگیری از تخریب بیشتر و فروریختن بازار وکیل در استان فارس هستیم.

فعالان گردشگری امیدوار هستند که با حضور اربابی و حقیقت، در سطوح بالای مدیریتی سازمان میراث فرهنگی، نگاه‌ها به فارس و جایگاه والای این استان در حوزه گردشگری خصوصا گردشگری تاریخی، عمیق‌تر و تاثیرگذارتر شده و شاهد برنامه‌ریزی بهتر و بودجه ریزی مناسب‌تری برای این استان و بناهای تاریخی آن باشیم./ایسنا

اخبار مرتبط:
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید

استاندار اصفهان گفت: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید.

درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت
درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت

مدیرکل گمرکات استان اصفهان از رشد ۵۳ درصدی در آمد واریز به خزانه گمرکات استان در بهار امسال خبرداد.

مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است