کد خبر : 364580
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۰۱ - 19:54
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برخورد وانت و پراید در کاشان یک فوتی و سه مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس کاشان از برخورد وانت و پراید در کاشان با یک فوتی و سه مصدوم خبر داد.

برخورد وانت و پراید در کاشان یک فوتی و سه مصدوم داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهرداد فرزندی‌پور اظهار کرد: برخورد خودرو پراید و وانت در جاده آنتن کاشان به مرکز ارتباطات اورژانس شهرستان کاشان گزارش شد.

به نوشته مهر؛ وی گفت: بلافاصله دو دستگاه امبولانس از پایگاه‌های الغدیر و عوارضی از اورژانس ۱۱۵و آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس مرکز اورژانس کاشان ادامه داد: یکی از مصدومان به علت شدت جراحت سرصحنه فوت شده بود، یک مصدوم بارضایت شخصی از ادامه درمان امتناع ورزید و مصدومین دیگر پس از رهاسازی توسط آتش نشانی و انجام اقدامات اولیه درمانی توسط همکاران فوریت‌های پزشکی، جهت ادامه درمان به بیمارستان شهیدبهشتی منتقل شدند.

اخبار مرتبط:
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین

استاد گروه خاک شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: بیابان زایی به دروازه‌های شهر اصفهان رسیده و ۵۵۰ هزار هکتار کانون بحرانی با شدت بالای تولید ریزگرد این منطقه را احاطه کرده است.

اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است
اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این استان بر اساس آمار وزارت بهداشت بالاترین میزان ثبت بیماران ام‌اس را در مقایسه با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را دارد.

گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است
گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: خشکیدگی گاوخونی که شاخص ارزیابی مدیریت منابع است به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است