کد خبر : 364168
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۹ - 12:04
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

ادعای دوباره فرشاد پیوس: اعتبارم را گرو می‌گذارم که همین پرسپولیس را قهرمان می‌کنم

فرشاد پیوس گفت: من نه لابی دارم و نه رابط دلالی برای حضور در پرسپولیس، لابی من خدا، هواداران و پیشکسوتان هستند. اگر بیایم باز هم تکرار می‌کنم می‌توانم پرسپولیس را با همین نفرات قهرمان کنم؛ نفراتی که امروز اگر هرکدام از آن‌ها در تیم‌های دیگر بودند نفر اول آن تیم بودند، امروز در پرسپولیس جایگاه بازی‌کردن هم ندارند. بله، ساختار دفاعی تیم و نه صرفاً مدافعان مشکل دارد، وینگرها در تهاجم عملاً بیکار می‌شوند و فرصت گل‌ها کم است. بله، باز هم می‌گویم اگر هدایت همین تیم به من برسد قهرمانش می‌کنم.

ادعای دوباره فرشاد پیوس: اعتبارم را گرو می‌گذارم که همین پرسپولیس را قهرمان می‌کنم

به گزارش سایت خبری مدارا: طرفداری نوشت: فرشاد پیوس با اطمینان تأکید دارد که می‌تواند همین پرسپولیسِ بدحال وحید هاشمیان را به قهرمانی لیگ برتر ایران برساند.

بعد از نتایج ضعیف اخیر پرسپولیس، زلزله بزرگی در این باشگاه رخ داد و شاهد استعفای رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس بودیم. اگرچه وحید هاشمیان امان‌نامه‌ای دو هفته‌ای گرفته اما باید حتماً در دو بازی بعدی پرسپولیس پیروز شود.
با وجود مطرح شدن نام مربیانی مثل برانکو و اوسمار، نام فرشاد پیوس و آن ادعای مهم بازهم تکرار می‌شود؛ پرسپولیس را به من بدهید و قهرمان تحویل بگیرید؛ همین حالا و با همین بازیکنان.
اما اگر اگر قهرمان نشدید چطور؟ این سوالی است که برخی در جواب ادعای فرشاد پیوس می‌پرسند. آن‌وقت جواب شما چیست؟ مگر قرار است بعد از قهرمان نشدن پرسپولیس شما را مجازات کنند و یا مگر در فوتبال ما کسی پاسخگوی حرف‌ها و ادعاهایش هست؟ فرشاد پیوس اما جواب را به‌خوبی و درستی می‌دهد:
 بله، هست؛ آن‌هم اعتبار من است. من عمری در این فوتبال بازیکن تیم ملی و پرسپولیس بوده‌ام، من اعتبارم را گرو می‌گذارم وگرنه انتظار دارید بگویم اگر قهرمان نشدم سر دروازه دولت برایم بزنند؟ من اعتباری دارم که بعد از ۲۸ سال دور از پرسپولیس، هنوز مردم عاشقانه من را دوست دارند و به‌جای فرشاد، به من آقای‌گل می‌گویند. اعتبار من از طرف مردم و هواداران و پیشکسوتان است، مگر من حاضرم به‌خاطر یک سال بودن در پرسپولیس اعتبارم را حراج کنم. حتماً چیزی می‌دانم و می‌گویم و اطمینانی از قهرمانی دارم که این‌گونه حرف می‌زنم.
فرشاد پیوس ادامه می‌دهد: کسی با من صحبتی نکرده و شنیده‌ام ۲ هفته به وحید زمان داده‌اند و البته با اوسمار هم مذاکره کرده‌اند. من نه لابی دارم و نه رابط دلالی برای حضور در پرسپولیس، لابی من خدا، هواداران و پیشکسوتان هستند. اگر بیایم باز هم تکرار می‌کنم می‌توانم پرسپولیس را با همین نفرات قهرمان کنم؛ نفراتی که امروز اگر هرکدام از آن‌ها در تیم‌های دیگر بودند نفر اول آن تیم بودند، امروز در پرسپولیس جایگاه بازی‌کردن هم ندارند. بله، ساختار دفاعی تیم و نه صرفاً مدافعان مشکل دارد، وینگرها در تهاجم عملاً بیکار می‌شوند و فرصت گل‌ها کم است. بله، باز هم می‌گویم اگر هدایت همین تیم به من برسد قهرمانش می‌کنم.
اخبار مرتبط:
فدراسیون فوتبال خبر جنجالی ۲۴ ساعت اخیر را تکذیب کرد
فدراسیون فوتبال خبر جنجالی ۲۴ ساعت اخیر را تکذیب کرد

شب گذشته و در برنامه عادل فردوسی‌پور اعلام شد فدراسیون فوتبال ایران علاوه بر پرداخت هزینه بلیت بازیکنان تانزانیا، لباس و کفش ورزشی آن‌ها را تامین کرده و برایش هزینه پرداخته است!

نماینده سابق مجلس جدی‌ترین گزینه جانشینی درویش در پرسپولیس شد
نماینده سابق مجلس جدی‌ترین گزینه جانشینی درویش در پرسپولیس شد

با استعفای رضا درویش حالا گمانه‌زنی‌ها در خصوص جانشین وی به اوج خود رسیده و به نظر می‌رسد عضو سابق هیات مدیره این باشگاه بیشترین شانس را برای جانشینی وی داشته باشد.

سرمربی محبوب پرسپولیسی‌ها در آستانه بله گفتن!
سرمربی محبوب پرسپولیسی‌ها در آستانه بله گفتن!

مسئولان باشگاه پرسپولیس پیشنهاد مالی خود را به اوسمار ارائه کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است